Mastercard Debit Gold Contactless

Dëshironi të kurseni kohë në veprimtarinë tuaj bankare? Jeni i interesuar për një produkt që ju lehtëson jetën?

Karta e re e debitit Contactless Mastercard Gold në LEK dhe EUR, ju mundëson juve siguri në tërheqje, derdheje në ATM si dhe pagesa në pikat e shitjes në Shqiperi e jashtë vendit

 

Apliko tani dhe bëje pjesë të portofolit tënd!

Vetëm me një mjet identifikimi ju mund të pajiseni me një kartë në çdo dege te Raiffeisen Bank. Zgjidhni degën më të afërt dhe pyesni bankierin tuaj për më shumë informacion.

Përveç një imazhi tërheqës dhe modern, karta e debitit Contactless Mastercard Gold ka një vlefshmëri 4 vjeçare dhe është e pranueshme kudo në botë.

Me të ju mund të kryeni pagesa pa PIN deri në 2,000 Lekë brenda dhe jashtë vendit.

Asnjë komision për t’u paguar nga ju për: Tërheqjet në ATM-të e bankës tonë, rinovimin e kartës apo blerjet në POS brenda vendit, ndryshimin e PIN-it në ATM.

Pagesa të sigurta në Internet me teknologjinë e përparuar Chip & PIN

Shërbim 24 orë për çdo problematikë të lidhur me kartën.