Skip to main content

Let’s get Cloud

Avantazhet

Vlerat tona udhëheqin çdo aspekt të organizatës sonë, formojnë kulturën tonë dhe përcaktojnë se si punojmë si një ekip. Ne jemi të përkushtuar në mbajtjen e këtyre vlerave:

Mëso AWS falas.
Merr këshilla nga ekspertë.
Bashkëpunim i shpejtë në zgjidhjen e problemeve.
Çmime monetare.
Ekspozim ndaj punëdhënësve potencial në të ardhmen.
Certifikime.
Web pages_ Innovation Team - Raiffeisen Bank and AWS

Raiffeisen Bank Albania & AWS

Raiffeisen Bank ka zgjedhur Amazon Web Services si ofruesin e parë publik për shërbimet cloud për të zhvilluar platformën e saj bankare, e cila vazhdimisht mbështet ambicien e saj për të krijuar dhe ofruar produkte digjitale të fokusuara tek klientët.

Web pages_ Innovation Team - AWS Game Day

AWS Game Day

Game Day është një lojë që teston aftësitë në implementimin e zgjidhjeve AWS për zgjidhjen e problemave të botës reale në një mjedis të skenuar dhe pa risk. Kjo është një mundësi praktike për profesionistët teknikë të eksplorojnë shërbimet AWS, modelet arkitekturore, praktikat më të mira dhe bashkëpunimin në grup.

Web pages_ Innovation Team - Two Days Jam Packed!

Dy ditë, të mbushura plot me ngjarje!

Ky event dy ditor do të përfshijë një shumëllojshmëri sesionesh të udhëhequra nga ekspertë të industrisë, si dhe mundësi për bashkëpunim me profesionistë të tjerë në fushë.

Speakers