Skip to main content

Cloudification

Where cloud innovation takes flight

Raiffeisen Bank Albania dhe AWS

Ky bashkëpunim kombinon ekspertizën financiare të Raiffeisen me teknologjinë Cloud të AWS, lider i industrisë.

Së bashku, ne po rikonceptojmë shërbimet financiare, duke rritur efikasitetin dhe inovacionin.

AWS JAM: Luaj dhe Mëso!

Puno për të përfunduar sfidat rreth përdorimeve të zakonshme operacionale për të fituar pikë. Konkurroni me rivalët për vendet kryesore në tabelën e renditjes.

Speakers

Avantazhet

  • Mëso AWS falas.
  • Merr këshilla nga ekspertë.
  • Bashkëpunim i shpejtë në zgjidhjen e problemeve.
  • Çmime monetare.
  • Ekspozim ndaj punëdhënësve potencial në të ardhmen.
  • Certifikime.