Skip to main content

Njoftim për të gjithë Klientët tanë!

I nderuar klient, 

Në vijim të njoftimit për aplikimin e komisioneve nga data 02 Shtator 2019, na lejoni t’ju informojmë se ndryshimet në komisione nuk do të zbatohen. Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj dhe dëshirojmë t’ju sigurojmë se ofrimi i një shërbimi cilësor dhe aplikimi i teknologjisë më të fundit në funksion të nevojave tuaja, mbetet gjithmonë prioriteti kryesor i punës sonë të përditshme.Ju kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim të shkaktuar.

Faleminderit që jeni pjesë e komunitetit Raiffeisen.