Skip to main content

Raiffeisen Bank Sh.a vlerësohet nga MasterCard me çmimin prestigjoz MCDS Market shaker 2019 “Për kontributin e çmuar në zhvillimin e një tregu novator nëpërmjet pagesave me kartë”

MasterCard e vlerësoi Raiffeisen Bank me këtë çmim në veçanti për aksesorët teknologjik Smartpay.Aksesori Smartpay përmban mikrokartën Raiffeisen Bank dhe i mundëson të gjithë klientëve tanë që nëpërmjet një rripi dore apo stikeri në celular të paguajnë kudo, shpejt dhe sigurt.Raiffeisen Bank ofron vazhdimisht produkte novatore duke e bërë më të lehtë eksperiencën bankare të klientëve të saj.Raiffeisen Bank 15 vjet risi në tregun bankar!