Skip to main content
2560 × 844
2560 × 844

Kujdesi ndaj klientit: Informacione te nevojshme!

Gjatë kësaj periudhe ne i qëndrojmë pranë klientëve tanë duke i mbajtuar të informuar për të gjitha hapat e ndërmarra nga Raiffeisen Bank. Ky postim do të përditësohet vazhdimisht për çdo ndryshim në varësi të ndryshimit të situatës. Si të aplikoni për shtyrje të këstit të kredisë? Plotësoni dhe dërgoni "formularin për shtyrje kredie" dhe dërgojeni në adresën info@raiffeisen.al ose kontaktoni shërbimin e klientit në numrat 00355 2381 381. Formularin mund ta gjeni në faqen tonë te internetit, ta plotësoni direkt nga Raiffeisen ON ose skanoni kodin QR ku mund të plotësoni dhe ta dërgoni menjëherë nga telefoni juaj.Ne ju inkurajojmë të përdorni platformën Raiffeisen ON web dhe mobile për të gjitha shërbimet e nevojshmë bankare.Përdorni kartat e kreditit dhe të debitit, pa kontakt për të paguar në pikat e shitjes, për të blerë online si edhe për të tërhequr dhe depozituar.Njoftim për degët të cilat ofrojnë shërbime bankare si dhe oraret e tyre, të përditësuara sipas vendimeve të marra nga Qeveria e Shqipërisë për lëvizjen e qytetarëve. 57 degët kryesore të Raiffeisen Bank punojnë nga e hëna në të premte në orarin 07:00-11:30. Link më poshtë me listën e degëveNëse vizitat në degë janë të domosdoshme ju lutem ndiqni udhëzimet e publikuara nga autoritetet.Linqet të nevojshme:Shtyrja e kësteve të kredisë:
https://www.raiffeisen.al/alb/our-news/entry/njoftim-per-klientet-kredit/
https://24.raiffeisen.al/  Njoftim per deget e hapura dhe oraret e punes: https://www.raiffeisen.al/alb/our-news/entry/njoftim-per-klientet-deget-operative/Shkarko Raiffeisen ON:
https://24.raiffeisen.al/
 https://apps.apple.com/…/raiffeisen-bank-alban…/id1194478857
https://bit.ly/2UtQgBO  Si të regjistroheni?
https://www.youtube.com/watch?v=gckzClfab5k&t=19s
Masat e nevojshme për të parandaluar përhapjen: https://www.raiffeisen.al/alb/news/entry/njoftim-per-kliente/

Gjithmonë pranë jush
#StaySafe!