Skip to main content
2560 × 844
2560 × 844

Njoftim për klientët! Degë me personel të reduktuar

Të nderuar klientë,  Duke ju kërkuar ndjesë, ju njoftojmë se disa degë të rrjetit tonë do të ofrojë shërbim me numër stafi të reduktuar duke filluar nga data: 25 Nëntor – 15 Dhjetor 2020.Më poshtë do të gjeni degët që do të funksionojnë me staf të reduktuar, orarin e veprimeve si dhe degën më të afërt ku ju mund të merrni shërbim në rast se krijohet rradhë.Ju ftojmë të përdorni Raiffeisen ON ose rrjetin tonë të ATM’ve. Gjithashtu për çdo pyetje apo informacion mund të na kontaktoni në kanalet e tjera të komunikimit si web, RONA dhe telefonwww.raiffeisen.alRONA në web, wWhatsapp, Viber, FB Messenger+355 42381381 Dega me staf të reduktuarOrari i veprimeve me klientinDega më e afërtDega Digjitale Blloku i Ambasadave08:30 – 17:00Dega Rruga e KavajësDega Sauk08:30 – 15:30Dega ETC ose Dega Abdyl FrashëriDega Rruga e Durrësit08:30 – 15:30Dega Rruga e KavajësDega Zogu i Zi08:30 – 15:30Dega LaprakëDega Vila Goldi08:30 – 15:30Dega Rruga Bardhyl ose Dega Ferit XhajkoDega Kombinat08:30 – 15:30Dega “Unaza e Re”Dega “Brryli”08:30 – 15:30Dega Rruga BardhylDega Vorë08:30 – 15:30Dega “Henry”Dega Digjitale Ali Demi08:30 – 17:00Dega Rruga BardhylDega Nr. 2 Fier08:30 – 15:30Dega Nr. 1 FierDega Nr. 2 Korcë08:30 – 15:30Dega Nr. 1 KorcëDega Nr. 2 Vlorë08:30 – 15:30Dega Nr. 1 VlorëDega Nr. 2 Elbasan08:30 – 15:30Dega Nr. 1 ElbasanDega Vollga08:30 – 15:30Dega Durrës pranëBashkisëDega Shkozet08:30 – 15:30Dega Durrës pranë Bashkisë ose Dega Stacioni i TrenitMe respekt,Raiffeisen BANK


  • Njoftim
  • 6 min për t'u lexuar