Skip to main content
2560 × 844
2560 × 844

Njoftim për klientët! Orari i punës 08:30 - 15:30

Të nderuar klientë!Në vijim të masave më të fundit të ndërmarra nga Qeveria e Shqipërisë për oraret e lëvizjes së qytetarëve gjatë ditës, dëshirojmë t'ju njoftojmë se Raiffeisen Bank nga data 14 Prill deri në një vendim të 2-të, do të punojë vetëm në 58 degët kryesore të saj në orarin 08:30-15:30. Në këto degë do të mund të kryhen veprimet kryesore bankare. Ju lutem gjeni në linkun më poshtë listën e degëve të cilat do të jenë hapur.Lista e degëveZonat e vetshërbimit 24/7 dhe bankomatet do të vazhdojnë të funksionojnë normalisht në të gjithë rrjetin.Raiffeisen Bank ka marrë të gjitha masat e nevojshme për dezinfektimin e të gjitha degëve dhe ATM-ve për të mbrojtur klientët dhe punonjësit e saj.Stafi i shërbimit ndaj klientëve është i pajisur me të gjitha mjetet e nevojshme të sigurisë.Gjithashtu i lutemi të gjithë klientëve të zbatojnë rregullat e sigurisë gjatë hyrjes në degë, si edhe të ruajnë distancën prej 1.5 metër nga të tjerët dhe stafi i shërbimit.Ju rekomandojmë të vazhdoni të përdorni platformën dixhitale, RaiffeisenON, nga shtëpia për transaksione bankare transferta apo pagesa të domosdoshme, dhe kartat e debititi ose të kreditit të Raiffeisen Bank.Ju falenderojmë për mirëkuptimin dhe urojmë të kalojmë sa më lehtë këtë situatë të gjithë së bashku!