Skip to main content
2560 × 844
2560 × 844

Njoftim për klientët! Shtyrja e dytë e kësteve të kredisë

Raiffeisen Bank njofton të gjithë klientët e saj kredimarrës për një tjetër shtyrje të kësteve të kredisë.Në zbatim të vendimit të marrë nga Qeveria dhe Banka e Shqiperisë me datë 28.05.2020, për një tjetër shtyrje të kësteve të kredisë  për ata klientë (individë apo biznese), të cilët vazhdojnë të kenë vështirësi në pagesën e  detyrimeve të tyre kontraktuale me Raiffeisen Bank do të kenë mundësi të aplikojnë për shtyrje të pagesës së detyrimeve, nga data 1 qershor deri në 31 gusht 2020.Për të gjithë klientët që do të kërkojnë të aplikojnë duhet të ndjekin hapat më poshtë:Klikoni mbi link, plotësoni të gjitha fushat e kërkuara dhe më pas bëni “Submit” aplikimin.Aplikim per shtyrje Kredie Individe 2Aplikim për shtyrje Kredie biznes Mikro 2Kërkesa/aplikimi do të jetë subjekt verifikimi nga ana e bankës dhe do të njoftoheni nëpërmjet SMS, nëse kërkesa juaj do të aprovohet. Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni në numrin 00355 4 2274 566, ose në adresëne e-mail-it: collection.notifier@raiffeisen.al Faleminderit për besimin,Raiffeisen Bank