Skip to main content

Apartament ne Berat

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   600,000All  në  400,000All 
Prona Truall dhe Ndertese ndodhet ne lagjen "Donika Kastrioti" ne qytetin e Beratit.Prona ndodhet ne largesi rreth 500 m ne veri te Spitalit Rajonal te Beratit.Rrethimi i oborrit te perbashket nga i cili behet hyrja ne ndertese eshte realizuar me mur blloqe betoni.Shtepia banimit 1 kat eshte nje objekt egzistues me konstruksion me mure mbajtes prej tullash qeramike ose silikate.Ndertesa ka konstruksion me themele te vazhduar guri me lidhes llac-cimento, mure perimetrale dhe ndares prej tullash qe plota qeramike dhe mbulese me solete prej betoni te armuar.Tavanet jane te suvatuar dhe lyer me gelqere


  • Rezervuar

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   600,000All  në  400,000All 
Prona Truall dhe Ndertese ndodhet ne lagjen "Donika Kastrioti" ne qytetin e Beratit.Prona ndodhet ne largesi rreth 500 m ne veri te Spitalit Rajonal te Beratit.Rrethimi i oborrit te perbashket nga i cili behet hyrja ne ndertese eshte realizuar me mur blloqe betoni.Shtepia banimit 1 kat eshte nje objekt egzistues me konstruksion me mure mbajtes prej tullash qeramike ose silikate.Ndertesa ka konstruksion me themele te vazhduar guri me lidhes llac-cimento, mure perimetrale dhe ndares prej tullash qe plota qeramike dhe mbulese me solete prej betoni te armuar.Tavanet jane te suvatuar dhe lyer me gelqere

Detaje

2 Dhoma

50m² Sipërfaqje Trualli

400,000 Leke

1 Banjo

50m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

100m² Sipërfaqja

8503 Zona Kadastrale

Rezervuar

Apartament ne Berat

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?