Skip to main content

Truall dhe ndertese ne Cangonj, Devoll

Prona ndodhet rreth 800 m në anën veriperëndimore qendrës së banuar të Fshatit Cangonj. Ajo është një ndërtesë 1 kateshe e ndërtuar me konstruksion me skelet betonarme, mure ndarës dhe perimetral prej tulle të lehtësuar dhe soletë ndërkati betonarme. Fasada e ndërtesës është e suvatuar dhe e lyer.Ndërtesa ka funksionuar si Ambjent komercial.Një pjesë e truallit përreth ndërtesës është i shtruar me pllaka betoni me element të thjeshtë dekorativ ndersa pjesa tjeter eshte i mbuluar me gjelberim. Aksesi në pronë, realizohet në anën veriperëndimore të truallit nëpërmjet rrugës nacionale “Korcë-Bilisht”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar.
 
Cmimi nga 3,000,000 Leke shkon ne 2,700,000 Leke


  • Rezervuar

Përshkrimi

Prona ndodhet rreth 800 m në anën veriperëndimore qendrës së banuar të Fshatit Cangonj. Ajo është një ndërtesë 1 kateshe e ndërtuar me konstruksion me skelet betonarme, mure ndarës dhe perimetral prej tulle të lehtësuar dhe soletë ndërkati betonarme. Fasada e ndërtesës është e suvatuar dhe e lyer.Ndërtesa ka funksionuar si Ambjent komercial.Një pjesë e truallit përreth ndërtesës është i shtruar me pllaka betoni me element të thjeshtë dekorativ ndersa pjesa tjeter eshte i mbuluar me gjelberim. Aksesi në pronë, realizohet në anën veriperëndimore të truallit nëpërmjet rrugës nacionale “Korcë-Bilisht”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar.
 
Cmimi nga 3,000,000 Leke shkon ne 2,700,000 Leke

Detaje

3 Dhoma

425m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

1675m² Sipërfaqja

1355 Zona Kadastrale

Rezervuar

1250m² Sipërfaqje Trualli

2,700,000 Leke

Truall dhe ndertese ne Cangonj, Devoll

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?