Skip to main content

Ndertese dhe truall ne Burrel

Prona është një shtëpi 1-katëshe me truall me sipërfaqje 200 m2 dhe ndërtesë me sip. 72 m2, e ndodhur në Fshatin 31 Korriku, në Burrel, të rrethit Mat.Prona është e rrethuar me mur me blloqe betoni dhe mur guriOborri është është mbjellë me pemë frutore dhe gjelbërim, kurse rrugica nga porta hyrëse deri tek shtëpia është e sistemuar me çakëll. Nga brenda shtëpia përbëhet nga një dhomë ndenje dhe kuzhinë, dy dhoma gjumi, nje tualet, një korridor dhe veranda para saj.Zona përreth është një zonë periferike e qytetit me përdorim kryesisht rezidenciale me shtëpi një katëshe banimi.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Nëpërmjet  rrugëve të brendshme të zonës, prona lidhet në perëndim me unazën e qytetit.Cmimi nga 1,060,000 Leke shkon ne 850,000 Leke.


  • Per Shitje

Përshkrimi

Prona është një shtëpi 1-katëshe me truall me sipërfaqje 200 m2 dhe ndërtesë me sip. 72 m2, e ndodhur në Fshatin 31 Korriku, në Burrel, të rrethit Mat.Prona është e rrethuar me mur me blloqe betoni dhe mur guriOborri është është mbjellë me pemë frutore dhe gjelbërim, kurse rrugica nga porta hyrëse deri tek shtëpia është e sistemuar me çakëll. Nga brenda shtëpia përbëhet nga një dhomë ndenje dhe kuzhinë, dy dhoma gjumi, nje tualet, një korridor dhe veranda para saj.Zona përreth është një zonë periferike e qytetit me përdorim kryesisht rezidenciale me shtëpi një katëshe banimi.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Nëpërmjet  rrugëve të brendshme të zonës, prona lidhet në perëndim me unazën e qytetit.Cmimi nga 1,060,000 Leke shkon ne 850,000 Lek

Detaje

Sipërfaqja 48.4m²

Zona Kadastrale 8350

Shitur

1 Banjo

4,000,000 Leke

Sipërfaqje Ndërtese 48.4m²

Certifikatë pronësie

NDERTESE DHE TRUALL NE BURREL

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?