Skip to main content

Are, Truall, Ndertese ne Xhafzotaj, Durres

Okazion: Çmimi për këtë pasuri eshte 44,000,000 All 

Pronat Toka Are + Truall dhe Ndertese, objekt i këtij vlerësimi ndodhen ne fshatin Xhafzotaj , nen adminstrimin e Komunes me te njejtin emer ,ne rrethin e Durresit. me kompleksin e pularise "Rea -s" Kufizimet e kompleksit te pronave jane: Pronat ndodhen ne nje zone rurale bujqesore, rreth 5.35 km ne lindje te rreth rrotullimit te Shkozetit dhe rreth 700.0 m ne jug te rruges kryesore te zones Shkozet-Shijak. Pronat perfaqesojne nje kompleks industrial Rafineri Vaji, te pozicionuar ne krahun jugor te rruges kryesore Shkozet - Shijak ne nje largesi prej rreth 800.0 m dhe me ne jug te kryqezimit te rruges dytesore qe te con ne prone me rrugen e zones qe ka dalje ne rrugen kryesore Pjeze - Xhafzotaj


  • Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri eshte 44,000,000 All 

Pronat Toka Are + Truall dhe Ndertese, objekt i këtij vlerësimi ndodhen ne fshatin Xhafzotaj , nen adminstrimin e Komunes me te njejtin emer ,ne rrethin e Durresit. me kompleksin e pularise "Rea -s" Kufizimet e kompleksit te pronave jane: Pronat ndodhen ne nje zone rurale bujqesore, rreth 5.35 km ne lindje te rreth rrotullimit te Shkozetit dhe rreth 700.0 m ne jug te rruges kryesore te zones Shkozet-Shijak. Pronat perfaqesojne nje kompleks industrial Rafineri Vaji, te pozicionuar ne krahun jugor te rruges kryesore Shkozet - Shijak ne nje largesi prej rreth 800.0 m dhe me ne jug te kryqezimit te rruges dytesore qe te con ne prone me rrugen e zones qe ka dalje ne rrugen kryesore Pjeze - Xhafzotaj

Detaje

11,760 m2m² Sipërfaqja

44,000,000 Leke

11,760 m2m² Sipërfaqje Trualli

Certifikatë pronësie

2574 Zona Kadastrale

Okazion

Are, Truall, Ndertese

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?