Skip to main content

Are tek Sektori Rinia, Durres

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  124,000,000ALL në 111,000,000All 

Prona ndodhet në veri të qytetit të Durrësit, në një distancë rreth 7 km nga qëndra e e tij, ne zonen e quajtur Porto-Romano, rreth 1.7km në verilindje te hidrovorit te Porto-Romanos.Prona perfshihet ne nje zone te studjuar nga ana urbanistike, si zone e parkut energjitik dhe perben nje nga zonat e preferuara për ushtrimin e aktivitetit të depozitimit, te ruajtjes dhe perpunimit të gazit dhe karburanteve.Ky aspekt shfaqet me ekzistencen e impianteve te depozitimit të gazit dhe karburanteve tashme ekzistuese siç eshte Terminali i karburanteve“Porto Romano Oil”, depozitat e “AV Gas”, “Kastratit”, “Bolv Oil”, “Europetrol”, “Gulf”, apo “Eroil”, qe shtrihen perreth prones, ne distance te afert me te, apo edhe porti i ri.

Porti eshte ne funksion te karakterit qe ka marre zona per depozitimin e gazit dhe karburanteve.


  • Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  124,000,000ALL në  111,000,000All 

Prona ndodhet në veri të qytetit të Durrësit, në një distancë rreth 7 km nga qëndra e e tij, ne zonen e quajtur Porto-Romano, rreth 1.7km në verilindje te hidrovorit te Porto-Romanos.Prona perfshihet ne nje zone te studjuar nga ana urbanistike, si zone e parkut energjitik dhe perben nje nga zonat e preferuara për ushtrimin e aktivitetit të depozitimit, te ruajtjes dhe perpunimit të gazit dhe karburanteve.Ky aspekt shfaqet me ekzistencen e impianteve te depozitimit të gazit dhe karburanteve tashme ekzistuese siç eshte Terminali i karburanteve“Porto Romano Oil”, depozitat e “AV Gas”, “Kastratit”, “Bolv Oil”, “Europetrol”, “Gulf”, apo “Eroil”, qe shtrihen perreth prones, ne distance te afert me te, apo edhe porti i ri.

Porti eshte ne funksion te karakterit qe ka marre zona per depozitimin e gazit dhe karburanteve.

Detaje

22546m² Sipërfaqja

111,000,000 Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

3184 Zona Kadastrale

Are tek Sektori Rinia, Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?