Skip to main content

Toke are ne fshatin Deshiran, Elbasan

Prona eshte e llojit Are, me siperfaqe 4337M2, ndodhur në Deshiran, Elbasan. Ajo ndodhet rreth 700m larg, ne anen veriore te qendres se fshatit Deshiran, te rrethit te Elbasanit.Ajo eshte e vendosur ne nje zone fshati, ku mbizoterojne parcelat bujqesore, pjeserisht toka ullishte, apo te mbjella, ne pjesen me te madhe te lena djerr, kombinuar dhe me shtepi banimi me lartesi 1-2 kate, kryesisht te perqendruara rreth lagjeve te banuara te fshatit.Zona pershkohet nga rruge te brendshme, te cilat jane ne gjendje te mire mirembajtje, ndersa ne brendesite e zones kalojne rruget e parcelave bujqesore, qe paraqiten ne gjendje natyrale, me teper si gjurme rrugesh.Rruget e brendshme te zonave te banuara paraqiten te sistemuara, te shtruara me cakell.Parcela paraqitet ne forme afersisht trekendore ne plan, me brinjen me te madhe rreth 123m qe shtrihet pergjate rruges se brendshme, nga ana veriperendimore.Parcela paraqitet me pjerresi te bute qe zbret nga verilindja drejt jugerendimit; eshte pa rrethim, e hapur nga te gjitha anet.Eshte e mbjelle me rrenje ulliri.Prona ka komunikim direkt me rrugen e brendshme te zones, e cila kalon ne anen perendimore dhe veriore te saj.


  • Per Shitje

Përshkrimi

Prona eshte e llojit Are, me siperfaqe 4337M2, ndodhur në Deshiran, Elbasan. Ajo ndodhet rreth 700m larg, ne anen veriore te qendres se fshatit Deshiran, te rrethit te Elbasanit.Ajo eshte e vendosur ne nje zone fshati, ku mbizoterojne parcelat bujqesore, pjeserisht toka ullishte, apo te mbjella, ne pjesen me te madhe te lena djerr, kombinuar dhe me shtepi banimi me lartesi 1-2 kate, kryesisht te perqendruara rreth lagjeve te banuara te fshatit.Zona pershkohet nga rruge te brendshme, te cilat jane ne gjendje te mire mirembajtje, ndersa ne brendesite e zones kalojne rruget e parcelave bujqesore, qe paraqiten ne gjendje natyrale, me teper si gjurme rrugesh.Rruget e brendshme te zonave te banuara paraqiten te sistemuara, te shtruara me cakell.Parcela paraqitet ne forme afersisht trekendore ne plan, me brinjen me te madhe rreth 123m qe shtrihet pergjate rruges se brendshme, nga ana veriperendimore.Parcela paraqitet me pjerresi te bute qe zbret nga verilindja drejt jugerendimit; eshte pa rrethim, e hapur nga te gjitha anet.Eshte e mbjelle me rrenje ulliri.Prona ka komunikim direkt me rrugen e brendshme te zones, e cila kalon ne anen perendimore dhe veriore te saj.

Detaje

4337m² Sipërfaqja

Certifikatë pronësie

1478 Zona Kadastrale

Per Shitje

498,000 Leke

Toke are ne fshatin Deshiran, Elbasan

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?