Skip to main content

Truall ndertese ne qender te Fierit

Prona eshte truall+ndërtesë 2 kt dhe ndodhet në Lagjia "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona lokalizohet rreth 140 m në anën jugperëndimore të Shkollës Rajonale të Muzikës "Jakov Xoxa", rreth 290 m në anën verilindore të Gjykatës dhe rreth 190 m në anën verilindore të Shkollës "Andon Xoxa".Infrastruktura e zonës ku ndodhet prona objekt vlerësimi në përgjithësi është e mirë. Rrugët kryesore dhe dytësore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona  ka një sipërfaqe trualli të regjistruar prej 101.14 m2, dhe sipërfaqja e njollës së ndërtimit është 101.14 m2 ne dykate.


  • Per shitje

Përshkrimi

Prona eshte truall+ndërtesë 2 kt dhe ndodhet në Lagjia "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona lokalizohet rreth 140 m në anën jugperëndimore të Shkollës Rajonale të Muzikës "Jakov Xoxa", rreth 290 m në anën verilindore të Gjykatës dhe rreth 190 m në anën verilindore të Shkollës "Andon Xoxa".Infrastruktura e zonës ku ndodhet prona objekt vlerësimi në përgjithësi është e mirë. Rrugët kryesore dhe dytësore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. "29 Nëntori", të qytetit të Fierit.Prona  ka një sipërfaqe trualli të regjistruar prej 101.14 m2, dhe sipërfaqja e njollës së ndërtimit është 101.14 m2 ne dykate.

Detaje

101.14m² Sipërfaqje Trualli

6,000,000 Leke

101.14m² Sipërfaqje Ndertese

Per Shitje

8533 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Truall ndertese ne qender te Fierit

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?