Skip to main content

Toke are ne Shtepez, Gjirokaster

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  8,300,000 All në 5,500,000 All

Prona është më titull pronësie Arë dhe ndodhet në fshatin Shtepez, të qytetit të Gjirokastrës. Prona lokalizohet rreth 13 km në anën veriore të qendrës së qytetit të Gjirokastrës, rreth 13.2 km në anën jugore të qendrës së qytetit të Tepelenës, rreth 4.6 km në anën veriore të kryqëzimit të rrugës nacionale Tepelenë – Gjirokastër me rrugën e fshatit Picar, buzë rrugës kryesore Tepelenë – Gjirokastër (në krahun lindor), në anën lindore të kryqëzimit të rrugës së fshatit Shtepez me rrugën nacionale.


  • Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  8,300,000 All në 5,500,000 All

Prona është më titull pronësie Arë dhe ndodhet në fshatin Shtepez, të qytetit të Gjirokastrës. Prona lokalizohet rreth 13 km në anën veriore të qendrës së qytetit të Gjirokastrës, rreth 13.2 km në anën jugore të qendrës së qytetit të Tepelenës, rreth 4.6 km në anën veriore të kryqëzimit të rrugës nacionale Tepelenë – Gjirokastër me rrugën e fshatit Picar, buzë rrugës kryesore Tepelenë – Gjirokastër (në krahun lindor), në anën lindore të kryqëzimit të rrugës së fshatit Shtepez me rrugën nacionale.

Detaje

5,3017 m² Sipërfaqja

5,500,000 Leke

Okazion

Certifikatë pronësie

3421 Zona Kadastrale

Toke are ne Shtepez, Gjirokaster

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?