Skip to main content

Apartament 1

Prona ndodhet në qytetin e Kavajës,rreth 55 km në jug-perëndim të qytetit të Tiranës.Ndodhet nëhyrje të qytetit,rreth 1.5 km në veriperëndim të sheshit kryesor dhe xhamisë të qytetit.Pasuria është e llojit "Apartament",ndodhet në zonën kadastrale ZK 8551,me sipërfaqe totale 71 m2,në katin e 1-rë.Apartamenti përbëhet nga një kuzhinë,një dhomë gjumi,një banjo me një korridor të vogël të brendshëm dhe dy ballkone.


  • Per shitje

Përshkrimi

Prona ndodhet në qytetin e Kavajës,rreth 55 km në jug-perëndim të qytetit të Tiranës.Ndodhet nëhyrje të qytetit,rreth 1.5 km në veriperëndim të sheshit kryesor dhe xhamisë të qytetit.Pasuria është e llojit "Apartament",ndodhet në zonën kadastrale ZK 8551,me sipërfaqe totale 71 m2,në katin e 1-rë.Apartamenti përbëhet nga një kuzhinë,një dhomë gjumi,një banjo me një korridor të vogël të brendshëm dhe dy ballkone.

Detaje

Sipërfaqja 71m²

Zona Kadastrale 8551

Per Shitje

2 Dhoma

2,500,000 LEKE

Sipërfaqje Ndërtese 71m²

Vërtetim Hipotekor

APARTAMENT 1

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?