Skip to main content

Ullishte ne Kryemedhenj, Kavaje 250 m2

Prona e tipit Tokë Ullishte ndodhet në Kryemëdhenj, Kavajë, rreth 1.0  km në juglindje të Shkëmbit të Kavajës.Ullishtja eshte 250 m² dhe ka një formë të rregullt në plan.Zona në të cilën ndodhet prona objekt vlerësimi është një zonë kodrinore me karaktet rezidencial dhe bujqësor. Ndërtesat janë kryesisht pallate të reja 4-6 kt.Rrugica mes tokave e cila mundëson aksesin në pronë nëpërmjet pronave kufitare, është e shtruar me beton.


  • Per Shitje

Përshkrimi

Prona e tipit Tokë Ullishte ndodhet në Kryemëdhenj, Kavajë, rreth 1.0  km në juglindje të Shkëmbit të Kavajës.Ullishtja eshte 250 m² dhe ka një formë të rregullt në plan.Zona në të cilën ndodhet prona objekt vlerësimi është një zonë kodrinore me karaktet rezidencial dhe bujqësor. Ndërtesat janë kryesisht pallate të reja 4-6 kt.Rrugica mes tokave e cila mundëson aksesin në pronë nëpërmjet pronave kufitare, është e shtruar me beton.

Detaje

250m² Sipërfaqja

620,000 Leke

250m² Sipërfaqje Trualli

Per Shitje

2291 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Ullishte ne Kryemedhenj, Kavaje 250 m2

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?