Skip to main content

Ndertese banimi, truall ne Dober, Malesi e Madhe

Prona perbehet nga  Truall + Ndertese banimi 1 kat dhe ndodhet ne fshatin Dober, te rrethit Malesi e Madhe.Prona pozicionohet ne anen perendimore te rruges nacionale Shkoder - Koplik , ne nje largesi prej rreth 1.3 km nga rrethrrotullimi i Hani te Hotit.Trualli dhe ndertesa e banimit ndodhet ne nje zone rurale me reliev fushor. Zona perreth prones perfaqeson qendren e fshatit Dober. Zona perreth prones karakterizohet nga shtepi banimi kryesisht 1-2 kateshe.Prona ka siperfaqe totale truall 200.0 m2 dhe siperfaqe ndertimi 130.0 m2.Ambienti i brendshem i nderteses perbehet nga veranda e jashtme dhe ambientet e brendshme si dhoma e ndenjes, sallon ndenje+kuzhina, dy dhoma gjumi dhe tualeti me siperfaqe totale 130.0 m².  Ndertesa 1 kateshe eshte ndertuar para viteve 90',e rikonstruktuar dhjete vitet e fundit me punime cilesore. Rruga kryesore e fshatit Dober, nga e cila realizohet dhe  aksesi ne prone eshte e asfaltuar dhe e sistemuar 
Cmimi shkon ne 1,200,000 Leke


  • Per Shitje

Përshkrimi

Prona perbehet nga  Truall + Ndertese banimi 1 kat dhe ndodhet ne fshatin Dober, te rrethit Malesi e Madhe.Prona pozicionohet ne anen perendimore te rruges nacionale Shkoder - Koplik , ne nje largesi prej rreth 1.3 km nga rrethrrotullimi i Hani te Hotit.Trualli dhe ndertesa e banimit ndodhet ne nje zone rurale me reliev fushor. Zona perreth prones perfaqeson qendren e fshatit Dober. Zona perreth prones karakterizohet nga shtepi banimi kryesisht 1-2 kateshe.Prona ka siperfaqe totale truall 200.0 m2 dhe siperfaqe ndertimi 130.0 m2.Ambienti i brendshem i nderteses perbehet nga veranda e jashtme dhe ambientet e brendshme si dhoma e ndenjes, sallon ndenje+kuzhina, dy dhoma gjumi dhe tualeti me siperfaqe totale 130.0 m².  Ndertesa 1 kateshe eshte ndertuar para viteve 90',e rikonstruktuar dhjete vitet e fundit me punime cilesore. Rruga kryesore e fshatit Dober, nga e cila realizohet dhe  aksesi ne prone eshte e asfaltuar dhe e sistemuar 
Cmimi shkon ne 1,200,000 Leke

Detaje

4 Dhoma

200m² Sipërfaqje Trualli

1,200,000 Leke

1 Banjo

130m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

200m² Sipërfaqja

1493 Zona Kadastrale

Per Shitje

Ndertese banimi, truall ne Dober, Malesi e Madhe

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?