Skip to main content

Are ne Pirg, Korce

Cmimi shkon nga 800,000 Leke ne 640,000 Leke

Toka pozicionohet rreth 1 km ne anen perendimore te kryqezimit te rruges nacionale "Pogradec -Korçe" me rrugen hyrese te fshatit Pirg, e cila mundeson aksesin ne token are ne anen perendimore te saj. Rruga paraqitet e asfaltuar dhe ne gjendje te mire teknike..Toka are ka qene e mbjelle me miser, prodhim i cili ishte mbledhur dhe toka mund te punohej e te mbillej serish sezonin tjeter.


  • Per Shitje

Përshkrimi

Cmimi shkon nga 800,000 Leke ne 640,000 Leke

Toka pozicionohet rreth 1 km ne anen perendimore te kryqezimit te rruges nacionale "Pogradec -Korçe" me rrugen hyrese te fshatit Pirg, e cila mundeson aksesin ne token are ne anen perendimore te saj. Rruga paraqitet e asfaltuar dhe ne gjendje te mire teknike..Toka are ka qene e mbjelle me miser, prodhim i cili ishte mbledhur dhe toka mund te punohej e te mbillej serish sezonin tjeter.

Detaje

2079m² Sipërfaqja

Certifikatë pronësie

Shitur

2965 Zona Kadastrale

Per Shitje

640,000 Leke

Arë

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?