Skip to main content

Are ne Sovjan Korce

Cmimi Okazion per vetem 4,000,000 Leke

Prona eshte toke are, perkatesisht pasuria nr. 1639/9, me titull pronesie “Are” me siperfaqe te regjistruar prej 66671 m2 , me vendodhje pergjate rruges Korce-Pogradec ,prane Fshatit Sovjan. Aktualisht prona e realizon aksesin në rrugën nacionale nga një rruge kalimi ndërmjet parcelash. Prona aktualisht eshte në gjendje të lirë, e mbuluar nga bimësi e barishtore. Prona dodhet në një terren fushor dhe eshte e rrethuar me bandiera prej betoni.


  • Okazion

Përshkrimi

Cmimi Okazion per vetem 4,000,000 Leke

Prona eshte toke are, perkatesisht pasuria nr. 1639/9, me titull pronesie “Are” me siperfaqe te regjistruar prej 66671 m2 , me vendodhje pergjate rruges Korce-Pogradec ,prane Fshatit Sovjan. Aktualisht prona e realizon aksesin në rrugën nacionale nga një rruge kalimi ndërmjet parcelash. Prona aktualisht eshte në gjendje të lirë, e mbuluar nga bimësi e barishtore. Prona dodhet në një terren fushor dhe eshte e rrethuar me bandiera prej betoni.

Detaje

Sipërfaqja 6671m²

4,000,000 Leke

6671m² Sipërfaqje Trualli

Certifikatë pronësie

3469 Zona Kadastrale

Listim i ri

Are ne Sovjan Korce

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?