Skip to main content

Ndertese, are dhe truall ne Budull, Kruje

Prona ne fjale është një shtëpi 1-katëshe me truall & arë me sipërfaqe totale arë+ trualli 630 m2, nga kjo truall 200 m2 dhe ndërtesë 1-katëshe mbi të, me sipërfaqe 72 m2, e ndodhur në fshatin Budull, rreth 4.3 km në perëndim të Fushë-Krujës dhe rreth 1.5 km në perëndim të urës së Gjoles.Shtëpia përbëhet nga gjashtë dhoma, një korridor dhe një banjo. Mbi truallin e pronës, jane të ndërtuar edhe tre objekte të tjerë (depo) 1-katëshe, të paregjistruar, perkatesisht 45, 30 dhe 25 m2. Oborri është pjesërisht i shtruar me beton, pjesërisht i gjelbëruar dhe oborri para shtëpisë i shtruar me pllaka dekorative.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Hyrja realizohet nga rruga nacionale Tiranë-Fushë –Krujë. Rrugët kryesore janë të asfaltuara dhe ne kushte të mira.Zona përreth është rurale bujqësore dhe rezidenciale, e cila vitet e fundit është zhvilluar me shtëpi të reja një, dy dhe tre-katëshe.


  • Per shitje

Përshkrimi

Prona ne fjale është një shtëpi 1-katëshe me truall & arë me sipërfaqe totale arë+ trualli 630 m2, nga kjo truall 200 m2 dhe ndërtesë 1-katëshe mbi të, me sipërfaqe 72 m2, e ndodhur në fshatin Budull, rreth 4.3 km në perëndim të Fushë-Krujës dhe rreth 1.5 km në perëndim të urës së Gjoles.Shtëpia përbëhet nga gjashtë dhoma, një korridor dhe një banjo. Mbi truallin e pronës, jane të ndërtuar edhe tre objekte të tjerë (depo) 1-katëshe, të paregjistruar, perkatesisht 45, 30 dhe 25 m2. Oborri është pjesërisht i shtruar me beton, pjesërisht i gjelbëruar dhe oborri para shtëpisë i shtruar me pllaka dekorative.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Hyrja realizohet nga rruga nacionale Tiranë-Fushë –Krujë. Rrugët kryesore janë të asfaltuara dhe ne kushte të mira.Zona përreth është rurale bujqësore dhe rezidenciale, e cila vitet e fundit është zhvilluar me shtëpi të reja një, dy dhe tre-katëshe.

Detaje

6 Dhoma

630m² Sipërfaqje Trualli

1,428,000 Leke

1 Banjo

72m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

702m² Sipërfaqja

1299 Zona Kadastrale

Per Shitje

Ndertese, are dhe truall ne Budull, Kruje

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?