Skip to main content

Ndertese 2 kate dhe truall ne Lezhe

Prona është një ndërtesë 2 kateshe me bodrum & truall, me sipërfaqe trualli 139 m2 dhe ndërtesë me sip. 188.56 m2, e ndodhur në Lagjen “Spitalit”, në Lezhë.Kati bodrum dhe kati përdhe ndodhen nën nivelin e rrugës. Sheshi përreth i ndërtesës është i shtruar me beton dhe i gjelbëruar.Bodrumi përbëhet nga dy dhoma. Kati përdhe përbëhet nga ambjenti i ndenjes dhe kuzhina, dy dhoma gjumi, një banjo, një korridor dhe ballkon. Kati parë  përbëhet nga ambjenti i hapur, tualet dhe ballkon. Në të aksesohet direkt nga oborri para.Zona përreth pronës është një zonë periferike kryesisht me përdorim rezidencial me pallate ekzistuese, por dhe me ndërtesa të reja dy dhe 3-katëshe me përdorim shërbim & banimi.Prona ka komunikim të mirë me rrugë,  nëpërmjet rrugës hyrëse të zonës  prona lidhet në juglindje me bulevardin “Gjergj “Fishta”.


  • Okazion

Përshkrimi

Cmimi per kete prone shkon nga 1,600,000 Leke ne 1,500,000 Leke

Prona e tipit toke are ka siperfaqe 5576 m2 dhe ndodhet në zonen e fshatit Pllanë, te rrethit Lezhe, rreth 2km, ne vije ajrore nga qyteti i Milotit.Ajo është e pozicionuar 1.5 km nga rruga nacionale Tirane-Shkoder dhe 0.8 km nga rruga nacionale Milot-Lezhë.Ara paraqitet ne gjendje natyrale me bar, pa investime sistemimi mbi te.Zona përreth pronës është nje zonë fshati ku kombinohen parcelat e tokes are me  banesa 1 e 2 kateshe.Rreth 170m ne vije ajrore, ne anen jugore kalon lumi Mat.

Detaje

6 Dhoma

139m² Sipërfaqje Trualli

4,500,000 Leke

2 Banjo

188.56m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

327.56m² Sipërfaqja

8631 Zona Kadastrale

Okazion

Toke are 11,000 m2 ne Pllane, Lezhe

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?