Skip to main content

Truall dhe ndertese (Pike Karburanti) ne Dragostunje, Librazhd

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   14,600,000All  në 10,000,000All

 Prona ndodhet ne nje largesi afro 1.5km ne lindje te qendres se qytetit te Librazhdit. Ajo eshte e pozicionuar ne veri te rruges nacionale Librazhd-Prrenjas, ne anen juglindore te rruges per ne fshatin Dragostunje.Prona ndodhet ne kryqezim te ketyre rrugeve, me pamje te hapur e komunikim te drejtperdrejte me rrugen nacionale.Prona ka pozicion shume te favorshem ne zone, ne lidhje me destinacionin dhe sherbimin qe ajo ofron si karburant.Tenda e karburantit ka formë drejtkëndore në plan me siperfaqe rreth 110m2, me dimensione 8m x 13.7m, me brinjën më të madhe pingul me aksin e autostrades.Ajo ka lartësi 4.8 m dhe është realizuar me konstruksion metalik, mbeshtetet mbi 4 kolona rrethore metalike.Tenda eshte e veshur me alukobond, dhe ka ndriçim te inkorporuar ne te.Nen tenden e karburantit janë vendosur 2 distributore karburanti. Njeri nga distributoret eshte me 6 pistoleta dhe tjetri me dy pistoleta Gjithashtu ne pjesen e truallit ku jane vendosur depozitat e karburantit ndodhen dy distributore perkatesisht me 8 pistoleta dhe me 4 pistoletaPërshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   14,600,000All  në 10,000,000All

 Prona ndodhet ne nje largesi afro 1.5km ne lindje te qendres se qytetit te Librazhdit. Ajo eshte e pozicionuar ne veri te rruges nacionale Librazhd-Prrenjas, ne anen juglindore te rruges per ne fshatin Dragostunje.Prona ndodhet ne kryqezim te ketyre rrugeve, me pamje te hapur e komunikim te drejtperdrejte me rrugen nacionale.Prona ka pozicion shume te favorshem ne zone, ne lidhje me destinacionin dhe sherbimin qe ajo ofron si karburant.Tenda e karburantit ka formë drejtkëndore në plan me siperfaqe rreth 110m2, me dimensione 8m x 13.7m, me brinjën më të madhe pingul me aksin e autostrades.Ajo ka lartësi 4.8 m dhe është realizuar me konstruksion metalik, mbeshtetet mbi 4 kolona rrethore metalike.Tenda eshte e veshur me alukobond, dhe ka ndriçim te inkorporuar ne te.Nen tenden e karburantit janë vendosur 2 distributore karburanti. Njeri nga distributoret eshte me 6 pistoleta dhe tjetri me dy pistoleta Gjithashtu ne pjesen e truallit ku jane vendosur depozitat e karburantit ndodhen dy distributore perkatesisht me 8 pistoleta dhe me 4 pistoleta

Detaje

650m² Sipërfaqja

1527 Zona Kadastrale

Okazion

650m² Sipërfaqje Trualli

10,000,000 Leke

200m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

TRUALL DHE NDERTESE (PIKE KARBURANTI) NE DRAGOSTUNJE, LIBRAZHD

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?