Skip to main content

Truall ndertese ne fshatin pllane Lezhe

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   2,500,000All në   2,250,000 All

 Prona truall + ndertese ka siperfaqe trualli 4424 m2 dhe siperfaqe ndertese  te regjistruar 425 m2.Prona ndodhet në zonen e fshatit Pllanë, te rrethit Lezhe, rreth 2km, ne vije ajrore nga qyteti i Milotit.Ajo është e pozicionuar 1.5 km nga rruga nacionale Tirane-Shkoder dhe 0.8 km nga rruga nacionale Milot-Lezhë.I gjithe territori nuk ka rrethim, eshte i hapur nga te gjitha anet. Hyrja realizohet ne kendin veriperendimor te territorit.Zona përreth pronës është nje zonë fshati ku kombinohen parcelat e tokes are me  banesa 1 e 2 kateshe.Rreth 170m ne vije ajrore, ne anen jugore kalon lumi Mat.Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   2,500,000All në   2,250,000 All Prona truall + ndertese ka siperfaqe trualli 4424 m2 dhe siperfaqe ndertese  te regjistruar 425 m2.Prona ndodhet në zonen e fshatit Pllanë, te rrethit Lezhe, rreth 2km, ne vije ajrore nga qyteti i Milotit.Ajo është e pozicionuar 1.5 km nga rruga nacionale Tirane-Shkoder dhe 0.8 km nga rruga nacionale Milot-Lezhë.I gjithe territori nuk ka rrethim, eshte i hapur nga te gjitha anet. Hyrja realizohet ne kendin veriperendimor te territorit.Zona përreth pronës është nje zonë fshati ku kombinohen parcelat e tokes are me  banesa 1 e 2 kateshe.Rreth 170m ne vije ajrore, ne anen jugore kalon lumi Mat.

Detaje

4849m² Sipërfaqja

2995 Zona Kadastrale

Shitur

4424m² Sipërfaqje Trualli

2,250,000 Leke

425m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

TRUALL NDERTESE NE FSHATIN PLLANE LEZHE

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?