Skip to main content

Truall dhe ndertese ne Permet

Prona perbehet nga te dhenat si me poshte:
- Truall 137.5m2- Ndertese 61.75m2
- Nentoka 123.5m2
-Ndertesa eshte nje vile dykateshe e organizuar ne katin e pare me njesi tregtare (dyqane) dhe ne katin e dyte ambjente banimi.
Vendodhja buze rruge e prones perben nje avantazh.


  • Rezervuar

Përshkrimi

Prona perbehet nga te dhenat si me poshte:
- Truall 137.5m2- Ndertese 61.75m2
- Nentoka 123.5m2
-Ndertesa eshte nje vile dykateshe e organizuar ne katin e pare me njesi tregtare (dyqane) dhe ne katin e dyte ambjente banimi.
Vendodhja buze rruge e prones perben nje avantazh.

 

Detaje

137.5m² Sipërfaqja

2917 Zona Kadastrale

Rezervuar

137.5m² Sipërfaqje Trualli

2,400,000 Leke

61.75m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

TRUALL DHE NDERTESE NE PERMET

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?