Skip to main content

Njesi ne Pogradec

Prona eshte e llojit Njesi dhe pozicionohet ne katin perdhe te nje Ndertese te re 9-kateshe, me nje kat parkimi nentoke. Ndertesa eshte e organizuar me ambjente biznesi ne katin perdhe ndersa katet e tjera jane ne funksion si Apartamente Banimi. Sheshi i brendshem funksional qe rrethon Ndertesen eshte I sistemuar e i shtruar me pllaka dekorative betoni. Prona perbehet nga nje ambjent kryesor qe eshte bosh si dhe nje tualet ne kendin jugperendimor te Njesise. Prona eshte me rifinitura të brëndshme të një cilesie të mirë.Dyshemete: Dyshemeja eshte e shtruar me pllaka gres.Muret/tavanet: Muret jane te suvatuar dhe te lyer ne gjendjete mirembajtur. Tavanigjithashtu eshte i suvatuar dhe i lyer.Dyer dhe dritare: Dera e hyrjes ne katin perdhe eshte duralumin i kombinuar me xham tek pjese e fasades lindore e realizuar me te njejtat materiale, ndersa dera e tualetit eshte profil duralumini.Rrjetat e shërbimeve: Nga një inspektim sipërfaqësor duket se prona eshte e pajisur me të gjitha shërbimet e nevojshme te infrastruktures.Rruget: Pozicionimi i Nderteses ku ben pjese prona vetem 50m larg nga kryqezimimidis rrugeve "Reshit Collaku" e "Lulzim Sulollari" e ben ate lehtesisht te aksesueshme si nga ana lindore edhe nga ana jugore nepermjet tyre.Ne te dyja rastet  e siperpermendura rruget jane te sistemuara e te asfaltuaraTrotuari dhe gjelberimi: Rruget jane te pajisura me trotuare kalimi ne te dy krahet dhe te mbjelle me gjelberim dekorativ.Sistemi i ndricimit rrugor: Jane te pajisura me shtylla ndricimi.


  • Pezulluar

Përshkrimi

Prona eshte e llojit Njesi dhe pozicionohet ne katin perdhe te nje Ndertese te re 9-kateshe, me nje kat parkimi nentoke. Ndertesa eshte e organizuar me ambjente biznesi ne katin perdhe ndersa katet e tjera jane ne funksion si Apartamente Banimi. Sheshi i brendshem funksional qe rrethon Ndertesen eshte I sistemuar e i shtruar me pllaka dekorative betoni. Prona perbehet nga nje ambjent kryesor qe eshte bosh si dhe nje tualet ne kendin jugperendimor te Njesise. Prona eshte me rifinitura të brëndshme të një cilesie të mirë.Dyshemete: Dyshemeja eshte e shtruar me pllaka gres.Muret/tavanet: Muret jane te suvatuar dhe te lyer ne gjendjete mirembajtur. Tavanigjithashtu eshte i suvatuar dhe i lyer.Dyer dhe dritare: Dera e hyrjes ne katin perdhe eshte duralumin i kombinuar me xham tek pjese e fasades lindore e realizuar me te njejtat materiale, ndersa dera e tualetit eshte profil duralumini.Rrjetat e shërbimeve: Nga një inspektim sipërfaqësor duket se prona eshte e pajisur me të gjitha shërbimet e nevojshme te infrastruktures.Rruget: Pozicionimi i Nderteses ku ben pjese prona vetem 50m larg nga kryqezimimidis rrugeve "Reshit Collaku" e "Lulzim Sulollari" e ben ate lehtesisht te aksesueshme si nga ana lindore edhe nga ana jugore nepermjet tyre.Ne te dyja rastet  e siperpermendura rruget jane te sistemuara e te asfaltuaraTrotuari dhe gjelberimi: Rruget jane te pajisura me trotuare kalimi ne te dy krahet dhe te mbjelle me gjelberim dekorativ.Sistemi i ndricimit rrugor: Jane te pajisura me shtylla ndricimi.

Detaje

36.5m² Sipërfaqja

Vërtetim Hipotekor

36.5m² Sipërfaqje Ndertese

Pezulluar

8581 Zona Kadastrale

Njesi ne Pogradec

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?