Skip to main content

Apartament ne Rreshen 11

Apartamenti ndodhet në qytetin e Rrëshenit, rreth 300m larg Stadiumit të qytetit dhe 100m larg nga shkolla ”Pashko Vasa”,Apartamenti ndodhet në katin e pestë të pallatit 5-katësh, është i orientuar nga veriu dhe jugu dhe ka siperfaqe 64.4 m2.Apartamenti është me rifinitura të reja, i rikonstruktuar dhe përbëhet nga ambjenti i ndenjes me aneks, një dhomë gjumi, një ballkon, tualeti, si edhe korridori në hyrje. Rifiniturat e brendshme jane te nje cilësie të mirë.Dyshemeja është shtruar me pllaka gresi dhe njëra dhomë me parket druri ekzistues. Muret anësore dhe tavanet janë të suvatuar  dhe të lyer. Muri i aneksit është i veshur pjesërisht me pllaka gresi dhe pjesa tjetër e suvatuar dhe e lyer.Dritaret e apartamentit jane d/a tek xham me ngjyrë të bardhë dhe ballkoni i orientuar nga veriu eshte i mbyllur me vetratë duralumini tek xham, i shtruar me pllaka gresi dhe përdoret si ambient ndihmës . Dera e jashtme kryesore e apartamentit ishte metalike.Zona ku ndodhet apartamenti është një zonë rezidenciale urbane, kryesisht me blloqe pallatesh 5-katëshe të llojit parafabrikat,të viteve ’75-‘80.Apartamenti ka akses të mirë me rrugë, direkt nga bulevardi kryesor. 


  • Rezervuar

Përshkrimi

Apartamenti ndodhet në qytetin e Rrëshenit, rreth 300m larg Stadiumit të qytetit dhe 100m larg nga shkolla ”Pashko Vasa”,Apartamenti ndodhet në katin e pestë të pallatit 5-katësh, është i orientuar nga veriu dhe jugu dhe ka siperfaqe 64.4 m2.Apartamenti është me rifinitura të reja, i rikonstruktuar dhe përbëhet nga ambjenti i ndenjes me aneks, një dhomë gjumi, një ballkon, tualeti, si edhe korridori në hyrje. Rifiniturat e brendshme jane te nje cilësie të mirë.Dyshemeja është shtruar me pllaka gresi dhe njëra dhomë me parket druri ekzistues. Muret anësore dhe tavanet janë të suvatuar  dhe të lyer. Muri i aneksit është i veshur pjesërisht me pllaka gresi dhe pjesa tjetër e suvatuar dhe e lyer.Dritaret e apartamentit jane d/a tek xham me ngjyrë të bardhë dhe ballkoni i orientuar nga veriu eshte i mbyllur me vetratë duralumini tek xham, i shtruar me pllaka gresi dhe përdoret si ambient ndihmës . Dera e jashtme kryesore e apartamentit ishte metalike.Zona ku ndodhet apartamenti është një zonë rezidenciale urbane, kryesisht me blloqe pallatesh 5-katëshe të llojit parafabrikat,të viteve ’75-‘80.Apartamenti ka akses të mirë me rrugë, direkt nga bulevardi kryesor.

Detaje

2 Dhoma

64.4m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

1 Banjo

3244 Zona Kadastrale

Rezervuar

64.4m² Sipërfaqja

1,190,000 Leke

APARTAMENT NE RRESHEN 11

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?