Skip to main content

Njesia me Nr. 414 Shengjin

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga  5,300,000 All në 5,100,000 All
Zona perreth prones është një zonë ne afersi te plazhit, me perdorim si rezidencial ashtu dhe turistik, ku ndertesat perreth jane te organizuara me apartamente banimi, si dhe me ambjente sherbimi, e tregtimi ne katet e para te tyre.Buze plazhit mbizotërojnë lokalet e tipit bar-kafe, apo restorantet, si dhe hotelet.


  • Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga  5,300,000 All në 5,100,000 All
Zona perreth prones është një zonë ne afersi te plazhit, me perdorim si rezidencial ashtu dhe turistik, ku ndertesat perreth jane te organizuara me apartamente banimi, si dhe me ambjente sherbimi, e tregtimi ne katet e para te tyre.Buze plazhit mbizotërojnë lokalet e tipit bar-kafe, apo restorantet, si dhe hotelet.

Detaje

68.38m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

3126 Zona Kadastrale

Okazion

5,100,000 LEK

Njesia me Nr. 414

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?