Skip to main content

Toke are ne Rranxe, Shkoder

Cmimi shkon nga 1,800,000 Leke ne 1,445,000 Leke

Prona 8800 m2 ndodhet ne zonen e fshatit Rranxe te qytetit te Shkodres dhe rreth 200m larg rruges nacionale Shkoder – Velipoje.Zona ku përfshihet prona, është zonë rurale, e perbere me parcela toke are me shtrirje te gjere.Zona pershkohet nga rruga nacionale Shkoder – Velipoje; kjo rruge paraqitet me gjeresi optimale, e sistemuar, ne kushte e gjendje shume te mire shfrytezimi. 


  • Per Shitje

Përshkrimi

Cmimi shkon nga 1,800,000 Leke ne 1,445,000 Leke

Prona 8800 m2 ndodhet ne zonen e fshatit Rranxe te qytetit te Shkodres dhe rreth 200m larg rruges nacionale Shkoder – Velipoje.Zona ku përfshihet prona, është zonë rurale, e perbere me parcela toke are me shtrirje te gjere.Zona pershkohet nga rruga nacionale Shkoder – Velipoje; kjo rruge paraqitet me gjeresi optimale, e sistemuar, ne kushte e gjendje shume te mire shfrytezimi. 

Detaje

8800m² Sipërfaqja

3205 Zona Kadastrale

Per Shitje

8800m² Sipërfaqje Trualli

1,445,000 Leke

0m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

Toke are ne Rranxe, Shkoder

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?