Skip to main content

Apartament 2

Pasura e llojit "Apartament",me sipërfaqe 75 m2,ndodhet në zonën kadastrale ZK 3878.Apartamenti përbëhet nga kuzhinë,2 dhoma gjumi dhe një tualet,ndodhet në katin e 2-të.Prona ndodhet në afërsi të repartit Ushtarak Zall Herr,në distancë 6 km nga qëndra e Bashkisë Kamëz,në distancë 14 km nga e Tiranës.


  • Per Shitje

Përshkrimi

Pasura e llojit "Apartament",me sipërfaqe 75 m2,ndodhet në zonën kadastrale ZK 3878.Apartamenti përbëhet nga kuzhinë,2 dhoma gjumi dhe një tualet,ndodhet në katin e 2-të.Prona ndodhet në afërsi të repartit Ushtarak Zall Herr,në distancë 6 km nga qëndra e Bashkisë Kamëz,në distancë 14 km nga e Tiranës.

 

Detaje

Sipërfaqja 75m²

Zona Kadastrale 3878

Per Shitje

1 Banjo

1,250,000 Leke

Sipërfaqje Ndertese 75m²

3 Dhoma

Certifikatë pronësie

APARTAMENT 2

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?