Skip to main content

Njesi prane ish tregut elektrik ne Tirane

Prona me nr. pasurie 3/942-N9 sipas dokumentave të pronësisë është me titull pronësie Njësi dhe ndodhet në katin përdhe të një objekti 9 katësh + 1 kat nëntokë që ndodhet në Rr. “P.N.Luarasi” të qytetit të Tiranës dhe ka një sipërfaqe të regjistruar dhe të matur në terren prej 22.90 m².

 


  • Rezervuar

Përshkrimi

Prona me nr. pasurie 3/942-N9 sipas dokumentave të pronësisë është me titull pronësie Njësi dhe ndodhet në katin përdhe të një objekti 9 katësh + 1 kat nëntokë që ndodhet në Rr. “P.N.Luarasi” të qytetit të Tiranës dhe ka një sipërfaqe të regjistruar dhe të matur në terren prej 22.90 m².

Detaje

Sipërfaqja 22.9m²

Zona Kadastrale 8160

Okazion

1 Banjo

1,900,000 Leke

Sipërfaqje Ndërtese 48.4m²

Certifikatë pronësie

NJESI PRANE ISH TREGUT ELEKTRIK NE TIRANE

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?