Skip to main content

Toke are ne fshatin lagje e re Tirane

Prona Toke Are ndodhet ne fshatin Lagjia e Re, Tirane.Toka ka siperfaqe 7070 m2 dhe eshte distancuar rreth 1.6 km nga Komuna Ndroq.Zona ne te cilen ndodhet prona eshte nje zone rurale me orientim te nderthurur banimi, sherbimi dhe bujqesor.Objektet me orientim banimi jane te llojit vila 2 - 4 kat dhe shtepi banimi te rikonstruktuara apo ndertuar ne vitet e fundit.Prona Toke Are ndodhet ne nje zone me reliev fushor, e pozicionuar me akses te drejteperdrejte me rrugen nacionale Tirane – Durres.Toka ka nje konfiguracion te rregullt gjeometrik ne trajte trapezi.Toka eshte pjeserisht e rrethuar dhe pjeserisht jo. Siperfaqja e rrethuar e tokes eshte rreth 2300.0 m² dhe ishte e mbjelle me peme frutore dhe produkte te ndryshme bujqesore. Rrethimi ishte e i realizuar me rrjete teli te mbeshtetur ne koloncina b/a.Siperfaqja e mbetur e tokes prej rreth 4770.0 m², ishte e parrethuar dhe ishte e mbuluar nga gjelberim barishtor.

Cmimi shkon nga 9,600,000 Leke ne 8,600,000 Leke


  • Pezulluar

Përshkrimi

Prona Toke Are ndodhet ne fshatin Lagjia e Re, Tirane.Toka ka siperfaqe 7070 m2 dhe eshte distancuar rreth 1.6 km nga Komuna Ndroq.Zona ne te cilen ndodhet prona eshte nje zone rurale me orientim te nderthurur banimi, sherbimi dhe bujqesor.Objektet me orientim banimi jane te llojit vila 2 - 4 kat dhe shtepi banimi te rikonstruktuara apo ndertuar ne vitet e fundit.Prona Toke Are ndodhet ne nje zone me reliev fushor, e pozicionuar me akses te drejteperdrejte me rrugen nacionale Tirane – Durres.Toka ka nje konfiguracion te rregullt gjeometrik ne trajte trapezi.Toka eshte pjeserisht e rrethuar dhe pjeserisht jo. Siperfaqja e rrethuar e tokes eshte rreth 2300.0 m² dhe ishte e mbjelle me peme frutore dhe produkte te ndryshme bujqesore. Rrethimi ishte e i realizuar me rrjete teli te mbeshtetur ne koloncina b/a.Siperfaqja e mbetur e tokes prej rreth 4770.0 m², ishte e parrethuar dhe ishte e mbuluar nga gjelberim barishtor.

Cmimi shkon nga 9,600,000 Leke ne 8,600,000 Leke

Detaje

7070m² Sipërfaqja

2367 Zona Kadastrale

Pezulluar

7070m² Sipërfaqja

8,600,000 Leke

0m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

Toke are ne fshatin lagje e re Tirane

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?