21.09.2020

Banka Blen

1 USD = 101.5 Leke

1 EUR = 121 Leke

1 GBP = 133.9 Leke

1 CAD = 77.75 Leke

1 CHF = 113.3 Leke

1 AUD = 74.95 Leke

21.09.2020

Banka Shet

1 USD = 107.5 Leke

1 EUR = 127 Leke

1 GBP = 136.9 Leke

1 CAD = 80.75 Leke

1 CHF = 116.3 Leke

1 AUD = 77.95 Leke

Lajmet Raiffeisen

04.09.2020

BERZH rrit kapacitetin e huadhënies së Raiffeisen Bank Sh.a

Marrëveshje për Ndarjen e Riskut të Financimit deri në 50 milionë Euro.

11.08.2020

RBI: Raporti Financiar Gjashtë-mujor 2020 Të ardhurat kryesore janë të qëndrueshme; 368 milionë euro fitim i konsoliduar i ndikuar negativisht nga COVID-19

RBI është në situatë solide. Ne kemi një bazë të mirë kapitali dhe një pozicion të fortë likuiditeti.

Kursi Valutor

21.09.2020

Banka Blen

1 USD = 101.5 Leke

1 EUR = 121 Leke

1 GBP = 133.9 Leke

1 CAD = 77.75 Leke

1 CHF = 113.3 Leke

1 AUD = 74.95 Leke

21.09.2020

Banka Shet

1 USD = 107.5 Leke

1 EUR = 127 Leke

1 GBP = 136.9 Leke

1 CAD = 80.75 Leke

1 CHF = 116.3 Leke

1 AUD = 77.95 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu