Global Resource Trading

Kjo ofertë i mundëson të gjithë klientëve Premium Club dhe klientëve Premium me Paketë

  • 10% ulje për të gjitha paketat e shërbimeve “Bronx”, “Gold”, “Platinum”, dhe “Silver”

Mjafton të keni berë me parë rezervimin tuaj tek kjo kompani, dhe menjëherë do të përfitoni nga ofertat e paketave të shërbimeve. Kjo ofertë i mundësohet edhe familjarëve tuaj që keni në çertifikatën familjare.

Për më shumë informacion për paketat e shërbimeve klikoni më poshtë:

Platinum

Gold

Silver

Bronx

Për më shumë informacion për kompaninë dhe produktet klikoni: www.ceramicpro.al