Hoteli Life Gallery

Bëhuni klient Club ose Premium me Paketë e do të përfitoni 10% ulje nga tarifat e këtij hoteli!

Life Gallery hotel në Korçë

Hoteli ofron 19 dhoma të vendosura në dy godina me stile arkitekturore të ndryshme. Godina me suitat, 3 ekskluzive dhe 1 Presidenciale, është e ndertuar në vitin 1924 me stil arkitekturor neoklasik. Nderkohë që suitat janë të areduara sipas stilit minimalist. Thjeshtësia dhe bardhësia e tyre të japin një efekt relaksi.

Për më shumë informacion ju mund të vizitoni faqen zyrtare të Hotel Life Gallery Korçë.