Bëje të përditshmen më të lehtë, zgjidh kartën e debitit.  

Apliko tani dhe bëje pjesë të portofolit tënd!

Vetëm me një mjet identifikimi ju mund të pajiseni me një kartë debiti në çdo dege te Raiffeisen Bank. Zgjidhni degën më të afërt dhe pyesni bankierin tuaj për më shumë informacion.

Përveç Imazhe te reja dhe bashkekohore karta e debitit VISA Gold Contactless ka një vlefshmëri 4 vjeçare dhe është e pranueshme kudo në botë.

Pagesa Contactless pa PIN (deri në 4,500 Lekë) në mënyrë të shpejtë e komode për blerje të vogla brenda dhe jashtë vendit.

Asnjë komision për t’u paguar nga ju për: Tërheqjet në ATM-të e bankës tonë, rinovimin e kartës apo blerjet në POS (me kontakt dhe pa kontakt) brenda vendit, ndryshimin e PIN-it në ATM.

Pagesa të sigurta në Internet me shërbimin Verified by Visa dhe teknologji e përparuar CHIP & PIN.

Shërbim 24 orë për çdo problematikë të lidhur me kartën. 

 

VISA Electron

Karta e Debitit VISA Electron e Raiffeisen Bank ju mundëson të përdorni paratë në çdo moment. Ju mund të tërhiqni para në bankomat si dhe të kryeni pagesa në njësi shitjeje POS (Point of Sale).

Kartë e pranuar kudo!

  • 24/7 përdorim në të gjitha ATM-të dhe POS-et ku pranohet VISA Electron
  • Mbi 1 milionë ATM & 1.2 milionë POS-e në të gjithë botën pranojnë kartën tuaj
  • Rreth 185 ATM dhe 1200 POS-e të Raiffeisen Bank në të gjithë Shqipërinë

Zëvëndësoni kartën tuaj VISA Electron pa asnjë komision me kartën e re VISA Gold.

Në rast se kartës tuaj i ka përfunduar vlefshmëria paraqituni në degë për të marrë kartën e re VISA!

Na kontaktoni në shërbimin telefonik 24/7, për të marrë më shumë informacion.