Kartë e personalizuar Premium CLUB

Si klient Premium CLUB ju do të keni tashmë kartën tuaj të identitetit CLUB. Kjo kartë është e personalizuar me emrin tuaj, dhe do t’ju mundësojë marrjen e shërbimit prioritar në çdo degë të Bankës Raiffeisen.

Mjafton që këtë kartë ta tregoni në çdo degë të bankës dhe ju do të kuptoni rëndësinë që keni si pjesë e grupit Premium CLUB.