KissDent

Bëhuni klient Club ose Premium me Paketë e do të përfitoni:

  • Kontroll falas.
  • 50% ulje për higjenizim në çdo kohë.
  • 20% ulje për të gjitha paketat dhe çmimet e ofruara nga “KissDent”.

Mjafton të keni berë me parë rezervimin tuaj tek kjo klinikë, dhe menjëherë do të përfitoni nga ofertat e lartëpërmendura. Në rast se ju nuk kërkoni t’i përfitoni vetë këto përfitime, atëhere mund t’ia transferoni ato familjarëve tuaj që keni në çertifikatën familjare.

Për më shumë informacion klikoni në: http://kissdent.com