Ne dëshirojmë t’ju shërbejmë në çdo kohë me një nivel të lartë profesionalizmi. Zëri juaj është çelesi i arritjes së përmiresimit të shërbimeve tona bankare !

Mesazhi i mirëseardhjes

I nderuar Klient Premium,

Mirëserdhët në faqen e Kontaktit të Raiffeisen Premium Bank në Shqipëri!

Raiffeisen Bank synon të rrisë vazhdimisht kënaqësinë e klientëve të saj. Besojmë se çelësi i arritjes së këtij qëllimi është ofrimi i një shërbimi të shkëlqyer, i cili arrihet vetëm me ndihmen tuaj.

Ndani me ne opinionin dhe mendimin tuaj për cilësinë e shërbimit te marrë në degët dhe agjencitë e bankës tonë.

Ju jemi mirënjohës , nese për të bërë një kerkesë, ankesë apo sugjerim për një çështje të caktuar, ju përdorni formularët në menunë “Zbulo më shumë”.

Në këtë mënyrë, ne do të kuptojmë në detaje informacionin e marrë dhe do ju përgjigjemi me shpejtësi sipas rregullave të përcaktuara te Bankës.

Faleminderit

Raffeisen Bank

JU mund të kontaktoni në:

Telefon:

  1. Menaxherin tuaj të Shërbimit Premium, të vendosur në degët kryesore të bankes  Raiffesien. Ju mund t’i kontaktoni gjatë orarit të punës në numrat e tyre të celularit.
  2. 00355 4 2381 381 për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.
  3. 0800 7777 (fix line) dhe 00355 4 2227 262 për çdo problem me kartën tuaj të debitit apo kreditit, me aktivizimin apo bllokimin e tyre, blerjet online, pagesat në Pikat e Shitjeve (POS) etj.

E-mail:

  1. info@raiffeisen.alpër çdo informacion për bankën, ofertat, produktet dhe shërbimet tona.
  2. ankesa.online@raiffeisen.alpër çdo ankesë që ju mund të keni për sherbimet apo produktet e bankës.
  3. sugjerime@raiffeisen.alpër çdo sugjerim apo vlerësim që ju dëshironi të shprehni

 

Zbulo më shumë

Dërgo Email

Ankesat

Sugjerimet