Skip to main content
2560 × 844
2560 × 844

Kryeni investime në fonde, nëpërmjet Raiffeisen ON

Për herë të parë në fushën e tregut të fondeve të investimit/pensionit, Raiffeisen Invest u mundësoi  të gjithë klientëve ekzistues të saj, të kryejnë investime në fonde, nëpërmjet Raiffeisen ON.Kjo mundësi investimi nëpërmjet platformës Raiffeisen ON, synon ti ofrojë klientëve lirinë për të blerë kuota në çdo kohë, duke qenë në shtëpi, zyrë apo kudo tjetër pa qenë e nevojshme të paraqiten në degët e bankës.

Duke investuar në fondet e investimit online ju jo vetem lehtësoni përditshmerinë tuaj por keni më shumë kohë dhe hapësire për të marrë vendimet e duhura rreth investimit tuaj.Investoni me dy hapa:

Hyr në Raiffeisen ON – Kliko Pagesa – Dërgo Para – Kërko përfituesin (do shfaqen automatikisht vetëm fondet që ju dispononi: Raiffeisen Pension, Raiffeisen Prestigj, Raiffeisen Vizion, Raiffeisen Invest Euro)  Plotëso shumën e dëshiruar për tëinvestuar.Ju ftojmë të rrisni investimet tuaja, duke përdorur Raiffeisen ON!


  • Deklaratë për shtyp
  • 1 min për t'u lexuar