Skip to main content
2560 × 844
2560 × 844

Njoftim për klientët! Shtyrja e kësteve të kredisë

Të nderuar klientë,

Duke ju uruar shëndet dhe kurajo ju dhe familjeve tuaja gjatë përballimit të kësaj situate të jashtëzakonshme që po kalojmë, dëshirojmë  t'ju njoftojmë se Raiffeisen Bank është plotësisht e angazhuar të ndërmarrë masa lehtësuese për klientët e saj kredimarrës.

Në zbatim të një vendimit  të datës 12.03.2020 të Bankës së Shqipërisë për një ndryshim në rregulloren "Për administrimin e rrezikut  të kredisë nga bankat dhe degët e bankave të huaja", Raiffeisen Bank, bazuar në vendimin e organeve drejtuese të saj, po aktivizon masat lehtësuese për të plotësuar  nevojat e klientëve të saj në rast vështirësish / pamundësie për të përmbushur detyrimet e tyre kontraktuale me bankën.

Për të gjithë individët dhe kompanitë, Raiffeisen Bank  vjen në ndihmë me mundësinë e riskedulimit  të kredisë duke mos ngarkuar asnjë penalitet apo përkeqësuar statusin e kredimarrësit.

Ftojmë individët dhe kompanitë të kontaktojnë bankierin  e tyre personal apo qendrën e kontaktit të bankës në numrin 00355 42381381, dhe ne adresen e e-mail info@raiffeisen.al dhe të japin arsyetimin e tyre për rishikimin e kërkuar të kësteve mujore të kredisë.

Banka do të vlerësojë kërkesat  dhe do të ofrojë  zgjidhjen më të mirë për klientët tanë rast pas rasti.

Nese aplikoni si individë plotësoni formularin e mëposhtëmFormular shtyrje Kredie Ndërkohë theksojmë se subjektet që nuk preken financiarisht nga situata e krijuar do të vazhdojnë të paguajnë kredinë normalisht, sipas marrëveshjes kontraktuale.

Jemi në komunikim të vazhdueshëm me Bankën e Shqipërisë dhe do t'ju informojmë për çdo informacion të nevojshëm.  Urojmë që kjo periudhë të kalojë sa më qetë.

Faleminderit për besimin!

Raiffeisen Bank


  • Njoftim
  • 4 min për t'u lexuar