Karta e Kreditit me pagesë të pjesshme mujore mund të përdoret për blerje, shërbime dhe kryerje pagesash.

Bli tani, paguaj më vonë!

Përfitoni një limit kredie, të ofruar nga Banka në dispozicionin tuaj në çdo moment. Përdorni limitin tuaj pa kufi për të përmbushur nevojat dhe dëshirat tuaja. Muajin pasardhës ju mund të paguani minimumin prej 5% të shumës së shpenzuar deri në 100%. Për shumën e mbetur aplikohet interes financiar i favorshëm.

Gjithashtu ju mund ta rimbushni kartën tuaj në çdo moment edhe mbi limitin e
aprovuar dhe ky limit do të jetë i disponueshëm për përdorim.

Përdorimi 

Likuiditet i shpejtë në xhepin tuaj!

Shpenzoni duke paguar çdo produkt apo shërbim që dëshironi, nëpërmjet një linje kredie, e gjitha në një kartë krediti. Ju mund të kryeni pagesa dhe blerje në çdo moment pa asnjë komision.

Me kartën e kreditit ju mund të përdorni paratë e Bankës për një periudhë deri në 45 ditë pa paguar asnjë interes.

Çdo muaj ju mund të paguani me këste duke filluar nga 5%.

Tashme ju do te njoftoheni nepermjet SMS per transaksionet e kryera jashte vendit dhe online me karte krediti. Gjithashtu ju do te merrni nepermjet SMS edhe detyrimet mujore te Kartes se Kreditit.

Përfitimet

Karta Gold përmbush nevojat tuaja!

 • Status të veçantë.
 • Fleksibilitet në mënyrën e ripagimit
 • 0 komision per vitin e parë të përdorimit
 • Mundësi për të zgjedhur monedhën Lekë ose Euro në të cilën dëshironi të përfitoni kartën
 • Karte krediti Gold te lidhur me sigurimin ne udhetim
 • 25 € Komision për aplikim dhe mirëmbajtje
 • 0 Komision për të gjitha blerjet në pikat e shitjes POS brenda dhe jashtë vendit si dhe internet
 • Përdorim kombëtar dhe ndërkombëtar për të gjitha shërbimet e ofruara
 • Siguri maksimale
 • Lehtësi në aplikim
 • Kryerje pagesash për mallra dhe shërbime kudo nëpër botë, në cdo njësi tregtare POS që mban logon MasterCard
 • Tërheqje në çdo bankomat ATM që përmban logon MasterCard 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, ose në sportelet e bankave që i pranojnë këto karta
 • Blerje në internet, rezervim hoteli, marrje me qera të makinave, blerje bileta avioni, telefonata ndërkombëtare etj
 • Kushte mjaft të favorshme
 • Faturë përmbledhëse për të gjitha veprimet që kryeni në fillim të muajit pasardhës