Universiteti Europian i Tiranes

Promovimi i ofertes se re te klientet Premium Club dhe Premium me Pakete!

Në bashkëpunim me Universitetin Europian të Tiranës (UET), ju do të mund të përfitoni 30% tarifa  të reduktuara për të gjitha programet në Bachelor apo Master.

Këto oferta janë ekskluzivisht të vlefshme vetëm për klientët tanë Premium Club dhe Premium me Paketë. Për fëmijët ose persona në çertifikatën tuaj familjare.

Për më shumë informacion mund të kontaktoni me Menaxherin tuaj të Dedikuar Premium apo të drejtoheni në degën më të afërt.

Ne kujdesemi në vazhdimësi për klientët tanë më të mire!