Prona në shitje

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë kontaktoni në numrin +355 4 2381090 Ext: 1084 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected]

Kërkoni

ALL ALL

Toke Are ne fshatin Deshiran Elbasan

Deshiran Elbasan (400m larg, ne anen veriperendimore te qendres se fshatit Deshiran)

2939m²
Sipërfaqja

Prona eshte Are, me siperfaqe 2939M2 dhe rreth 400m larg, ne anen veriperendimore te qendres se fshatit Deshiran, te rrethit te Elbasanit.Zona perreth eshte nje zone fshati, ku jane te kombinuara parcelat toka are pjeserisht te mbjella dhe pjeserisht te lena djerre; me shtepi banimi me lartesi 1-2 kate, kryesisht te perqendruara rreth lagjeve te banuara te fshatit.Prona kufizohet nga veriu dhe verilindja me parcela te ngjashme toka are dhe nga jugu e perendimi me kanal.Parcela paraqitet me forme pergjithesisht te rregullt, katerkendore, me shtrirje gjatesore sipas drejtimit veriperendim-juglindje.

Truall dhe Ndertese ne Elbasan

Lgj. 5 Maji, Elbasan (600m ne jug te Kompleksit Spitalor Elbasan)

4
dhomat

1
Banjo

100m²
Sipërfaqja

Prona është një shtëpi 1-katëshe banimi me sipërfaqe të regjistruar ndërtimore 50 m2, e ndodhur në Lagjjen “5 Maji”, në qytetin e Elbasanit, në pjesën veriore të qytetit, rreth 600 m në jug të Kompleksit Spitalor Rajonal Elbasan.Zona përreth përbën një zonë atraktive me përdorim kryesisht rezidencial.Zona është e njohur, pasi aty janë vendosur Spitali, Universitetit, Konviktet e Universitetit, Shkolla të mesme dhe 9-vjeçare. Prona ka akses të mirë me rrugë. Kështu nëpërmjet rrugëve të brendshme të zonës,prona lidhet rreth 80 m në jug me rrugën “Ibrahim Dimci”e cila në perëndim në lindje të rrugës “28 Nëntori” dhe kjo e fundit rreth 800 m në jug, e lidh pronën me bulevardin “Qemal Stafa” dhe më tej me qëndrën e qytetit.Shtëpia një katëshe, është ndërtim ekzistues i para viteve 90 dhe ka konstruksion me mure masive mbajtës me tullë të plotë, e kombinuar me blloqe betoni, nën një mbulesë me çati me kapriatë druri, e mbuluar me tjegulla. Fasada e shtëpise 1-katëshe, është e gjitha e suvatuar dhe e lyer.Nga brenda shtëpia përbëhet nga një dhomë ndenje dhe kuzhinë, dy dhoma gjumi dhe tualet.Hyrja në shtëpinë 1–katëshe, realizohet nga ana lindore, direkt nga sheshi para saj ishtruar me beton. Porta hyrëse e shtëpisë 1-katëshe, ishte e blinduar, e sigurtë.Prona në momentin e inspektimit kishte rifinitura të brendshme, të një cilësie te mire.

Apartament ne Durres

Rr. Aleksander Goga, Durres (20m ne anen jugore te Rr. Ibrahim Bushiqi)

1
dhomat

1
Banjo

32m²
Sipërfaqja

Prona eshte e llojit Njesi me siperfaqe 23M2,dhe ndodhet 800m ne veri te qendres se qytetit te Durresit. Eshte e pozicionuar rreth 100m ne anen perendimore te rruges “Aleksander Goga” dhe rreth 20m ne anen jugore te rruges “Ibrahim Bushiqi”, ne brendesi te zones.Prona eshte e vendosur ne nje zone me karakteristika teresisht banimi. Perreth prones, kryesisht ne anen veriperendimore dhe perendimore te saj, mbizoterojne shtepi banimi 1-2 kateshe.Ajo eshte pjese e nje ndertese 7 kate, e ndertuar pas viteve ‘90, me forme drejtkendore ne plan dhe shtrirje gjatesore sipas drejtimit lindje – perendim.Ndertesa eshte e realizuar me konstruksion betonarme, mbuluar me tarrace, me fasada te suvatuara dhe me lyerjen e vjeter dhe eshte e organizuar me njesi tregetare e sherbimi ne katin perdhe dhe me apartamente banimi ne katet e siperme.Prona eshte e orgnizuar nga nje ambjent i vetem dhe nje tualet dhe per momentin nuk eshte ne perdorim.

Rifiniturat e brëndshme dhe sherbimet jane te thjeshta.
Dyshemete: Dyshemeja e ambjentit eshte e shtruar me pllaka gres.
Muret/tavanet: Jane te suvatuar dhe te lyera.
Dyer dhe dritare: Ambjenti nuk ka vetrate, ka vetem dritare duralumini, shoqeruar me kangjell hekuri.
Dera e hyrjes eshte e blinduar, dera e tualetit eshte prej duralumini.
Tualeti: Eshte me shtrese e veshje me pllaka te thjeshta qeramike, me pajisje hidrosanitare .Ka ndriçim natyral.
Rrjetat e sherbimeve: Nga nje veshtrim i pergjithshem duket qe ne prone jane bere instalimet e rrjeteve te infrastruktures.

Apartament ne Berat

Lgj. Donika Kastrioti, Berat (500m ne veri te Spitalit te Beratit)

2
dhomat

1
Banjo

50m²
Sipërfaqja

Prona Truall dhe Ndertese ndodhet ne lagjen "Donika Kastrioti" ne qytetin e Beratit.Prona ndodhet ne largesi rreth 500 m ne veri te Spitalit Rajonal te Beratit.Rrethimi i oborrit te perbashket nga i cili behet hyrja ne ndertese eshte realizuar me mur blloqe betoni.Shtepia banimit 1 kat eshte nje objekt egzistues me konstruksion me mure mbajtes prej tullash qeramike ose silikate.Ndertesa ka konstruksion me themele te vazhduar guri me lidhes llac-cimento, mure perimetrale dhe ndares prej tullash qe plota qeramike dhe mbulese me solete prej betoni te armuar.Tavanet jane te suvatuar dhe lyer me gelqere

Bodrum ne rr. P.N.Luarasi, Tirane (B5)

Rr. Petro Nini Luarasi, prane tregut elektrik, Tirane

44m²
Sipërfaqja

Ndertesa ne te cilen ben pjese bodrumi ndodhen ne rrugen " Petro Nini Luarasi ", ne qytetin e Tiranes prane Tregut elektrik dhe shkolles Mihal Grameno. 

Bodrumi B5 ka siperfaqe 44 m2 dhe hyrja ne te realizohet me ane te nje dere metalike. 

Zona ku ndodhet ndertesa eshte zone urbane me orientim banimi dhe sherbimi e cila karakterizohet nga nje nderthurje e objekteve ekzistues te tipit pallate 4-5 kat me objekte te reja shumekate si dhe objekte te ulta 2-3 kat te tipit vila individuale.

Kufizimet e nderteses, ne te cilen ben pjese prona jane:

ne Veri - me ndertese 1 kat, ne Jug - me rruge te brendshme kalimi midis ndertesave, ne Lindje - me rrugen " Todi Shkurti ", ne Perendim - me shesh ne funksion te nderteses.

Bodrumi B5 ndodhet ne katin e dyte nentoke te nderteses.

Kalimi per ne katin e dyte nentoke te nderteses realizohet me ane te pandusit b/a nga kati i pare nentoke.

Hyrja ne bodrume dhe garazhe realizohet nga hapesirat e perbashketa te kalimit. Gjithashtu kalimi ne katin e dyte nentoke realizohet edhe me ane te dy ashensoreve te nderteses.

Hyrja dhe dalja ne ndertese realizohet me ane te rruges " Todi Shkurti ", e pozicionuar ne anen lindore te nderteses.

Bodrum ne rr. P.N.Luarasi, Tirane (B4)

Rr. Petro Nini Luarasi, prane tregut elektrik, Tirane

96.5m²
Sipërfaqja

Ndertesa ne te cilen ben pjese bodrumi ndodhen ne rrugen " Petro Nini Luarasi ", ne qytetin e Tiranes prane Tregut Elektrik dhe shkolles Mihal Grameno. 

Bodrumi B4 ka siperfaqe 96.5 m2 dhe ndodhet ne katin e dyte nentoke te nderteses. Hyrja ne te realizohet me ane te nje dere metalike. 

Zona ku ndodhet ndertesa eshte zone urbane me orientim banimi dhe sherbimi e cila karakterizohet nga nje nderthurje e objekteve ekzistues te tipit pallate 4-5 kat me objekte te reja shumekate si dhe objekte te ulta 2-3 kat te tipit vila individuale.

  Kufizimet e nderteses, ne te cilen ben pjese prona jane:

ne Veri - me ndertese 1 kat, ne Jug - me rruge te brendshme kalimi midis ndertesave, ne Lindje - me rrugen " Todi Shkurti ", ne Perendim - me shesh ne funksion te nderteses.

Kalimi per ne katin e dyte nentoke te nderteses realizohet me ane te pandusit b/a nga kati i pare nentoke.

Hyrja ne bodrume dhe garazhe realizohet nga hapesirat e perbashketa te kalimit. Gjithashtu kalimi ne katin e dyte nentoke realizohet edhe me ane te dy ashensoreve te nderteses.

Hyrja dhe dalja ne ndertese realizohet me ane te rruges " Todi Shkurti ", e pozicionuar ne anen lindore te nderteses.

 

 

 

Toke are + truall dhe ndertese ne Tresh Lezhe

Fshati Tresh, Lezhe (prane autostrades Lac- Lezhe)

12879.1m²
Sipërfaqja

Prona ne fjale perbehet nga nje pjese Toke Arë dhe nje pjese  Truall+Ndërtesë dhe ndodhet në Tresh të qytetit të Lezhës në afërsi të Autostradës “Lac-Lezhë”. 

Prona perbehet nga tre certifikata te ndryshme pasurie perkatesisht Toke Are 2,515 m2, Toke Are 7,300 m2 dhe Truall + Ndërtesë me sipërfaqe të regjistruar totale prej 2,485 m2, nga të cilat sipërfaqja e truallit është 2,485 m², dhe sipërfaqja e gjurmës së ndërtimit është 579.1 m2.

Ndërtesa 1kt e ndërtuar me konstruksion me skelet betonarme dhe soletë betonarme. Fasada e ndërtesës është pjesërisht e suvatuar. Fasada e ndërtesës kombinohet me dritaret prej duralumini dhe dyert e jashtme me qepena metalikë.

Trualli ne pjesën me të madhe  të tij është i zënë nga ndërtesa dhe nga shtesa anësore. 

Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona paraqitet në gjendje të mirë. Autostrada “Lac- Lezhë” që kalon në afërsi të pronës objekt vlerësimi është e shtruar dhe e asfaltuar dhe është një ndër rrugët kryesore të zonës. Rrugica që lidh pronat objekt vlerësimi me Autostradën është e shtruar dhe e asfaltuar.

Zona ku ndodhen pronat është një zonë rurale e cila vitet e fundit ka marrë një zhvillim  me karakter kryesisht industrial, komercial dhe rezidencial. 

Në afërsi të pronave ndodhen pika karburanti si dhe magazina e kapanone të ndryshme industriale.

Apartement ne Durres

Rr. Plazh/13, Durres (rreth 370 m në anën jugperëndimore të Vilës Belvedere)

2
dhomat

1
Banjo

57.2m²
Sipërfaqja

Prona ndodhet në katin e tretë nga toka të një pallati të ri 6 katësh, në shkallën Nr 1, Apartamenti Nr 12, që ndodhet në Rr. Plazh/13, të qytetit të Durrësit. Pallati në të cilin ndodhet prona pozicionohet në vijën e parë të ndërtimeve buzë plazhit të Durrësit në një distancë rreth 50 m nga vija bregdetare.Prona ndodhet rreth 730 km në jugperëndim të Shkëmbit të Kavajës dhe rreth 370 m në anën jugperëndimore të Vilës Belvedere.Rrugët kryesore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Rruga Dytësore e Autostradës “Durrës –Kavajë” që kalon në anën lindore të pronës është e shtruar dhe e asfaltuar.Zona është një zonë bregdetare tipike turistike e cila karakterizohet nga një fluks i lartë lëvizje gjatë sezonit veror.Pallati në të cilin ndodhet prona është një godinë polifunksionale ku kati përdhe i së cilës funksionon si Ambjent shërbimi dhe katet e tjera si Apartamente Banimi.Ambjenti i Apartamentit eshte 57.2 m2 dhe përbëhet nga 1 Ambjent Ndenje+ Gatimi, 1 Dhomë Gjumi, 1 Tualet dhe 1 Ballkon.

- Dyshemeja e Ambjenteve është e shtruar me pllaka gressi me përmasa rreth (25x25) cm me ngjyrë bezhë

- Muret e Ambjenteve të brendshme të apartamentit janë të suvatuara dhe të lyera me bojë me ngjyrë të bardhë.

-Tavani i ambjenteve të Apartamentit është i suvatuar dhe i lyer me bojë.

-Dera e jashtme është e blinduar e veshur me rimeso druri me ngjyë kafe me gjerësi rreth 0.9 m dhe lartësi rreth 2.20 m. Dyert e brendshme janë prej druri të tipit tamburat me ngjyrë bezhë me gjerësi rreth 0.80 m dhe lartësi rreth 2.20 m

-Dritaret janë prej duralumini me ngjyrë të bardhë të pajisura me grila role të së njëjtës ngjyrë me gjerësi rreth 1.50 m duke lejuar ndricimin e bollshëm të ambjenteve të brendshme të apartamentit

-Ballkoni është i realizuar me parapet murë tulle, mbi të cilin është vendosur davancalë me pllakë mermeri. Dyshemeja e Ballkonit është e shtruar me pllaka gressi me ngjyrë bezhë. Muret e ballkonit janë të suvatuar dhe të lyer me bojë me ngjyrë të bardhë. Dera e Ballkonit është vetrata duralumini me ngjyrë të bardhë e pajisur me grila role të së njëjtës ngjyrë.

-Tualeti është i shtruar dhe i veshur me pllaka gressi me ngjyrë të bezhë deri në lartësinë 2.20 m. Tualeti është i pajisur me pajisjet h/sanitare të nevojshme. Dera e Tualetit është prej duralumini me ngjyrë të bardhë.

Toke are ne Sallmane, Durres

Sallmane, Durres (200 m larg rrugës automobilistike “Tiranë-Durrës”)

3580m²
Sipërfaqja

Prona eshte e llojit Are me siperfaqe 3580 M2 dhe gjendet ne Sallmone te Durresit vetem 200m larg autostrades Tirane-Durres. I gjithe territori i prones eshte i rrafshet, i parrethuar, i hapur nga te gjitha anet dhe pa konture te qarta fizike ne terren.Aktualisht parcela nuk eshte ne shfrytezim.Zona pershkohet nga nje rruge e brendshme, e cila eshte nje rruge e formuar vitet e fundit, si rezultat i zhvillimeve qe ka marre zona.Eshte rruge qe degezohet direkt nga autostrada Tirane-Durres dhe paraqitet me gjeresi optimale, me dy sense levizjeje, e paasfaltuar, e shtruar vetem me stabilizant.Zona e ngushte përreth pronës eshte nje zone me perdorime biznesi, me objekte te ketij karakteri te shperndara ne te dy krahet e rruges se brendshme, deri ne takim me autostraden.Ne zone ka shperndarje te gjere edhe te parcelave are te lira, por vihet re tendenca per zhvillim e atyre qe ndodhen buze rruges se brendshme dhe ne afersite me autostraden.

Are ne Sektorin Rinia Durres

Sektori Rinia, Durres (rreth 2.1 km në veri-perëndim të Fshatit Bishtkamëz)

6007m²
Sipërfaqja

Prona eshte Toke Are me siperfaqe 6,007 m2 dhe ndodhet në fshatin Rinia, të qytetit të Durresit.Prona ndodhet në një terren fushor, dhe është e parrethuar. Aktualisht është e lirë nga strukturat ndërtimore.Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona është e mirë, rruga kryesore është e shtruar dhe e asfaltuar.Zona ku ndodhet prona është një zonë me karakter rural, rezidencial dhe komercial. Në zonën përreth janë të ndërtuara shtëpi pushimi, komplekse apo Bar-Restorante.

Faqja 1 nga 9 faqe  1 2 3 >  Last ›