Skip to main content
Web pages_ Innovation Team - Fintech Partnerships Key visual

Partneritete me Fintechs dhe Startups

Ne kemi si qëllim që së bashku me fintechs dhe startups të revocionalizojmë sistemin financiar në vend si dhe për të ofruar zgjidhje më të avancuara dhe inovatore për klientët tanë.

Cfarë kemi arritur gjatë kësaj kohe?

Web pages_ Innovation Team - Scan & Pay

Skano dhe Paguaj

Mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë duke skanuar një imazh QR të krijuar gjatë pagesës, për të bërë të gjitha blerjet tuaja në vetëm pak sekonda. Ky shërbim lindi nga partneriteti me Symmetric, një Fintech që në vitin 2018 fitoi konkursin lokal të Elevator Lab të organizuar nga Raiffeisen Bank

Web pages_ Innovation Team - Kuik 1

KUIK

KUIK është një zgjidhje e cila mundëson transferta fondesh në lekë të iniciuara dhe porositura përmes një aplikacioni celular. Ky produkt u zhvillua në bashkëpunim me Mpay, një nga finalistët e konkursit ndërkombëtar Elevator Lab, të mbajtur nga Raiffeisen Bank International.

Web pages_ Innovation Team - Fintech Partnerships Key visual  (2)

AILEND

Bashkëpunimi me fituesin e Elevator Lab 2019, Greenleaf, me produktin e tyre që ka lehtësuar procesin dhe ka shkurtuar kohën e aplikimit për kredi.

Web pages_ Innovation Team - ElevatorLab

ELEVATOR LAB

Elevator Lab është një program leader që sjell, krijon dhe mundëson partneritete me fintech dhe startups. Është një program fintech i mundësuar nga Raiffeisen Bank International dhe një nga programet më të rëndësishme të llojit të tij në Evropën Lindore dhe Qendrore.