Skip to main content

Platforma digjitale: Skano dhe paguaj

Shërbimi më i ri inovativ i ofruar nga Raiffeisen Bank, ju ofron mundësinë e pagesës nëpërmjet aplikacionit Raiffeisen ON në një numër të madh tregtarësh brenda vendit.

Mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë duke skanuar një imazh QR të krijuar në arkë, për të bërë të gjitha blerjet tuaja në vetëm pak sekonda.

Jemi të parët në Shqipëri që e ofrojmë këtë shërbim dhe ju vijmë gjithmonë më pranë me risi të vazhdueshme.
Ky shërbim është pa pagesë për të gjithë klientët individë përmes aplikacionit Raiffeisen ON.

Transferim i shpejtë i sigurt i pagesës nga llogaria e klientit në llogarinë e tregtarit
Komisione më të ulëta në krahasim me pagesat me kartë
Verifikimi i pagesës në kohë reale dhe raporti analitik
Multi-funksionale (ECR, E-Commerce, EFT POS, Mobile)

Mëso më shumë rreth atributeve të Skano dhe Paguaj

Tregtarët që aktualisht ofrojnë këtë shërbim

 • Spar - TEG and QTU shopping center
 • Neptun - TEG shopping center
 • Shpresa AL - Të gjitha dyqanet dhe online https://shop.shpresa.al/
 • Globe Shop - GLOBE Shopping Center
 • Max Optica - QTU Shopping Center & Wilson Square
 • Arteg - TEG shopping center
 • Alviero Martini - Të gjitha dyqanet
 • American Fitness –  Rr. e Kavajës., pranë L. Lana
 • Avatars  –  Online tek http://avatars.al/
 • PC Store –  Rr. e Dibrës.
 • Mango – TEG and QTU shopping center
 • Miniso (Mirage Retail And Consulting) - QTU shopping center

 • Okaidi –  TEG and QTU shopping center, Myslym Shyri Str.
 • Springfield – TEG shopping center
 • Cortefiel – TEG shopping center
 • Prenatal  – TEG shopping center
 • Parfois  – TEG and QTU shopping center
 • Buy Smart Store – Mine Peza Str.
 • MAC (Orbico) - Sami Frashëri Str.
 • Carpisa –  TEG and QTU shopping center, Myslym Shyri Str.
 • Women'Secret  – Qendra tregtare TEG
 • Geox – Qendra tregtare TEG dhe QTU
 • Sun Wellnes Center dhe Sun Fit -  Sun Hill Residence, Kodra e Diellit
 • Jumbo - TEG and QTU shopping center
 • Anais - dyqan në Rr. e Elbasanit.

Tarifat dhe komisionet për tregtarët:

Tarifa e instalimit të OpenPay në Marchant / Pikat e shitjes (për e-Commerce ose aplikacionin celular)

1200 LEK

* Shënim: Kjo tarifë nuk përfshin instalimet fizike ose vizitat nga OpenPay tek vendndodhja e Tregtarit.

Tarifa fikse/ për pikat e shitjes. Kjo tarifë do të zbatohet nëse numri total mujor ose transaksionet nga OpenPay do të jenë më pak se 20.

350 LEK

Komisionet e aplikacionit Merchant Mobile

Min 0,50%, Max 1,25% (i negociueshëm dhe% mbi vëllimin e shitjeve të Tregtarit.

Komisioni i Integruar i Pagesave POS

Min 0,50%, Max 1,25% (i negociueshëm dhe% mbi vëllimin e shitjeve të Tregtarit.

Komisioni i pagesave në tregtinë elektronike

Min 0,50%, Max 1,25% (i negociueshëm dhe% mbi vëllimin e shitjeve të Tregtarit.

 

* Shënim: Të gjitha tarifat janë me T.V.SH