Are, Truall, Ndertese dhe linje rafinimi vaji


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Veçori

11,760 m2m²
Sipërfaqja

11,760 m2m²
Sipërfaqje Trualli

2574
Zona Kadastrale

44,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri eshte 44000,000 All 

Pronat Toka Are + Truall dhe Ndertese, objekt i këtij vlerësimi ndodhen ne fshatin Xhafzotaj , nen adminstrimin e Komunes me te njejtin emer ,ne rrethin e Durresit. me kompleksin e pularise "Rea -s" Kufizimet e kompleksit te pronave jane: Pronat ndodhen ne nje zone rurale bujqesore, rreth 5.35 km ne lindje te rreth rrotullimit te Shkozetit dhe rreth 700.0 m ne jug te rruges kryesore te zones Shkozet-Shijak. Pronat perfaqesojne nje kompleks industrial Rafineri Vaji, te pozicionuar ne krahun jugor te rruges kryesore Shkozet - Shijak ne nje largesi prej rreth 800.0 m dhe me ne jug te kryqezimit te rruges dytesore qe te con ne prone me rrugen e zones qe ka dalje ne rrugen kryesore Pjeze - Xhafzotaj

Ne objekt eshte e instaluar edhe nje Linje Perpunimi/Rafinimi Vaji Ushqimor e cila eshte ne shitje me nje cmim per tu akorduar.

Harta

Xhafzotaj,Durrës

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu