Apartament


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Veçori

2
Dhoma

1
Banjo

43m²
Sipërfaqja

43m²
Sipërfaqje Ndertese

2832
Zona Kadastrale

1,350,000
Leke

Certifikatë pronësie

Listim i ri

Përshkrimi

Pasuria është e llojit Apartament me nr.pasurie 69/11/ND+1-14,në zonën kadastrale ZK 2832,me sipërfaqe 43 m2.

Apartamenti përbëhet nga një ambjent i vogël gatimi,një dhomë gjumi,një tualet dhe një ballkon.

Pasuria është e pozicionuar në zonën e Orikumit.

Harta

Orikum,Vlorë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu